пароль
помнить
uk [ru]

Наше рідне


Наше рідне
“...і помоляться на волі
    невольничі діти.”
        Т. Г. Шевченко
    Дану статтю присвячую пам'яті свого рідного пророка Тараса Григоровича і вчителя Лева Силенка з великим бажанням здійснення даного пророцтва та усвідомлення українцями заповідей даних вчителем Силенко у МАГА ВІРІ для підняття з колін і виходу з рабства нашого народу.
   Почну з найбільш наболілого на котре не зміг дати відповіді американський психолог що приїхав м. Збараж Тернопільської обл. із групою лікарів для надання меценатської допомоги юридично неіснуючій корінній нації та проживаючих інших національностей з громадянством України де вилучено з паспортів графу “національність”.
   Мені ніяк не вдається зрозуміти чому іудохристиянські раби проважаючи в останню дорогу загинутого на сході героя миряться із співом церковників — душу раба твоєго. Для чого ми здаєм в рабство душу патріота , котрий всім своїм нутром включаючи здану в рабство господнє душу, противився безглуздому та протиприродному вченню “СВ письма”, згідно котрого наші патріоти повинні любити ворога віддаючи йому як піджака з сорочкою так і Крим зі сходом. Невже ж наші капелани не усвідомлюють цього ? Чому жоден з них не виступить проти злочинних мінських домовленостей і не пояснить командирам і бійцям, що згідно ст. 60 Конституції України “Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.”, тому ініціативу щодо закінчення АТО брати в свої руки ігноруючи неприємливо злочинні накази від богообраного владного командування. Коли врешті-решт до нас дійде, що такі вчинки є не тільки лицемірними, а й підлими до наших героїв включаючи “Небесну сотню”, котра по правдивих підрахунках сягає тисячі з урахуванням безвісті пропавших під час організованого жидами майдану для винещення патріотів та згідно “Протоколів сіонських мудреців” описаних у книзі Едуарда Ходоса “Єврейський синдром” надлишків населення України через АТО.
   Задумаємося над словами молитви , що використовуєм під час поминання наших побратимів звертаючись до отця жидівського народу з проханням про його волю як на небі так і на землі,  згідно котрої із-за підписаних Мінських домовленостей марно гинуть наші патріоти.
   Запам'ятаймо, що енергетика наших слів і вчинків значно страшніша меча, адже за допомогою так званих СВ. Писань богообраного народу ми стали їхніми рабами. Згідно волі даного бога чи то рабовласника, котру ми узаконили молитовним “... хай буде воля твоя як на небі так і на землі...”, нам дано сьогоднішню владу, що згідно нашої ж волі доводить до зубожіння народу та надприбутків при потрійному громадянстві. Що заслужили те й отримуєм, адже згідно істини “по вірі вашій дано буде вам” мусимо жити чи існувати. Наші негативні вчинки теж підсилюють енергетику ворога. До прикладу, нам нав'язали святкування неіснуючого дня незалежності, адже будь яка країна не може бути незалежною від кліматичних, зовнішньоекономічних та політичних зв'язків (Мінські угоди , і т.д.), також святкування восьмого березня - міжнародного жіночого дня, що ігнорується більшістю країн світу із за зневажливаго ставлення до повій, що нормально сприймається країнами Євр—ейського союзу (вибачте пропустив -оп-).Іудо-християнсько-комуністичний (а всі хто ввірували немали нічого за своє, все було спільним) ворог накинув нам святкування дня повій, щоб ми не дотримувались трауру з приводу смерті князя Київської Русі Святослава Хороброго, котрий розгромив Хазарський каганат.
   Хто не знає минулого - не матиме майбутнього, цей вираз знає, мабуть, весь світ, але наші українці усвідомлювати чомусь не хочуть, як і те, що наш прапор повинен символізувати сонце та воду життя без котрих не можливе. Поки вода заливатиме сонце стати господарями в своїй країні ми не зможемо як і без графи “національність” в паспортах громадянина України та в свідоцтві про народження. Тільки після самоусвідомлення своїх думок та вчинків наші вампіри-вороги не зможуть використовувати нашу енергетичну міць, котрих на даний час ми ще й молитовно підтримуєм утвердженням їхньої волі.
  
     З повагою вільнодумець  Василь Лепко , котрий як і будь хто може помилятись про що писав вчитель Лев Силенко. Контактний телефон +38-(098)-730-03-31    
© Лепко [09.03.2016] | Просмотров: 629

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.3/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить