для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Насправді їм важко


Насправді їм важко
За Януковича все було більш-менш зрозумілим. В системі був Папа, який нікого не боявся, окрім Папи Вови. І за такого папи всі мафії почувалися більш-менш впевнено і стабільно.
 
З опозиції був один Савік, який прикривав голову і сідницю одним щитом, на якому був зображений Янук з його обіцянкою не відкручувати голову "Свободі слова". Тіпа "пацан сказав ..".
 
Воно й логічно, адже система у нас за її походженням і устроєм є авторитарною системою управління. Отже, ця система потребує авторитарного правителя з міцним і дієвим кулаком. Інакше виходить щось таке, що насправді є зараз.
 
Українці, як свідчить ранішня і теперішня історії, не здатні очолювати авторитарну систему. Для авторитарщини що Ющенко, що Порошенко - як корові сідло. Ми створені для демократії, тому завжди потерпали від авторитарних сусідів.
 
Авторитарщина відсвічує азійщиною і феодальщиною, сицілійщиною і чикагщиною 30-х років минулого століття - мікс ХХІ-го століття на залишках роздертої радянської імперії зла.
 
Так чи інакше, але ми попрямували до своєї споконвічної звичаєвої демократії. І першою справою скинули правильних авторитарщиків "Янукович & Co". Щоб всадовити своїх нездар, які тільки розхитують і влаштовують цирк на світовій арені.
 
І ось маємо: ГПУ конкурує з МВС, МВС ненавидить СБУ, а СБУ арештовую і тих, і інших. Хто перший кого розвінчає, той і вийшов вперед. Добре, що хоч судді з глузду не поїхали - як немає Папи з міцним і дієвим кулаком, то на суддях все і тримається. Ви там тіпа піартеся своєї взаємною боротьбою з корупцією, але на виході не отримаєте гучних посадок. Хтось має дбати ж і за систему.  
 
Як виявилося, стара азійсько-сицілійська система є гнучкою і життєздатною. І там є доволі розумні папіки. Вони дивляться на світ відкритими очима і цинічно собі доповідають, що хоч би якої світовою не була війна з "корупцією", а поки на заміну цієї системи інших систем немає навіть в проекті, то куди ж ви всі подінетесь? В гіршому випадку поміняєте одних персонажів на інших.
 
Тим більше, що великий дерибан державних статків в країні ще не завершено. Отже, попереду світить ще один (можливо останній) великий розподіл включаючи придбання української виробничої землі. От після цього останнього переділу .. От тоді .. Нехай вже оті сАвкові актори роблять свою реформу судової системи.
 
А поки що папіки вважають, що цирк у Савіка має продовжуватись. Всі купуємо квітки, попкорн і пиво. І розвінчуємо кляту корупцію, аж поки у кожного дурня від того слова не почне нудити. Давайте, давайте, боріться! Шо ж ви носа воротите від нашої корупції? Ось Лещь ще одну нашу схему здибав. Це ж як цікаво! Ану, давай здіймай йому рейтинг до 99! І проголосуємо тепер .. Так, хто дивиться в завтра з надією? О, вже аж 77%.
 
І правильно. Ми, папіки системи, теж сподіваємося, що післязавтра вже почнеться порядок і стабільність, як в Австрії. Будуть і у нас мощені дороги, і надійні банки .. Все буде для наших онуків. А ми вже для них сьогодні маємо завершити приватизацію.
 
patsak
© Карт [05.03.2016] | Просмотров: 1992

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/23

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook