для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Пам'яті Бориса Нємцова: «Борітеся, чиніть спротив, не здавайтеся!»


Пам'яті Бориса Нємцова: «Борітеся, чиніть спротив, не здавайтеся!»
Вбитий холуями Путіна лідер російських лібералів застерігав українців від цензури під приводом "інформаційної безпеки".
 
30 січня 2015 року в Кисельова на "Чорному дзеркалі" у прямому включенні з Москви Борис Нємцов сказав пророчі слова:

 
– Той, хто жертвує свободою заради безпеки, втрачає і свободу, і безпеку... Вам можуть розповідати нинішні керівники, обрані, до речі, цілком демократично, що в зв'язку з війною з Росією потрібно навести елементарний інформаційний порядок, щоб вся нація була консолідована. Такі благі цілі будуть ставитися. І багато людей можуть в це повірити. Адже, дійсно, країна воює, гинуть і українці, і росіяни, гинуть мирні жителі, люди похилого віку і діти. Тому, мовляв, введемо якусь таку військову цензуру, щоб які-небудь провідники ідей розвалу, сепаратизму не могли з'явиться на екранах...
 

 
...Я думаю, що зараз є така ідея закрити вільні ЗМІ. Так от, не піддавайтеся на це! Не піддавайтеся! Як тільки вам заткнуть рот, почнеться інформаційний терор і злодійство, які й без того процвітають в Росії, в Україні та взагалі на пострадянському просторі.
 
Треба розуміти, що цензура, в першу чергу на телебаченні – це безмежне свавілля чиновників. Тому що чиновники починають красти і грабувати тільки тоді, коли знають, що розголосу не буде. Чиновники перестануть працювати, коли їх перестануть критикувати...
 
Це величезне завоювання українського народу, що ви не дозволили собі промивати мізки. От у російського народу вже виїли мозок, в країні процвітає інформаційний тероризм. Коли кажуть, що братський народ є фашистським народом, і в це все більше і більше народу вірить, це означає просто терор проти власного народу. Щоб у вас цього не відбувалося, вам треба всім серцем захищати свободу, в першу чергу, телебачення, тому що народ отримує інформацію в основному з телебачення.
 
Я знаю, що телеканали українські належать різним великим бізнес-структурам. Головне, щоб не належали одній, наприклад, Порошенку чи Яценюку. Коли телебачення опиниться в руках одного, хай навіть найпрекраснішого та найпатріотичнішого, громадянина України, як тільки це трапиться - вам усім кінець.
 
Борітеся, чиніть спротив, не здавайтеся!
 
Він так добре про нас думав... І це ще одна причина, чому ми не можемо поступитися своєю свободою.
 
Вічна пам'ять.
© Юрій Шеляженко [28.02.2016] | Просмотров: 1569

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/19

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook