для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Це солодке слово "влада"


Це солодке слово
Карт [19.02.2016] | Рейтинг: 34.5/29 | Переглядів: 318 | Коментарів: 40

Ця стрічка є ваш рентгенівський знімок biggrin Тут ви засвітили свій совковий скелетон 278385
 
Це ж треба так не любити правду про себе, щоб тиснути на "2" не маючи навіть пів-слова заперечень! От бідолахи! fp
 
Тому я вимушений доповнити своє прощальне слово ще декількома сентенціями, щоб не корити потім себе за невиконану місію.
 
Сентенція 1.
 
Совками є ті мешканці постсовдєпії, які свою особисту долю віддають у розпорядження державній владі. Слід визнати, що в обох наших революціях совковий елемент був присутнім, поряд з національним і демократичним елементами. Революції несли на спині політичну опозицію, щоб всадовити її біля корита замість ненависної донецької банди. Не забуваймо, що йдеться про авторитарну систему управління, де "влада" починається від Президента і розповсюджується вниз по ієрархії. І ніхто з революціонерів не збирався цей устрій змінювати, бо іншого (тобто - демократичного) устрою у них в голові не ночувало. Що вже казати за дурдомців, для яких без срачу між заюльками і запецьками сенсу існування не існує
 
Сентенція 2.
 
Оскільки свідомість майданних поколінь залишилася на загал совковою, то демократичних змін в найближчі роки годі й очікувати. А що ж буде? А буде розпад авторитарної системи .. Просто розпад, з усіма його ароматами .. Ніхто не буде прибирати гниючі залишки .. І так буде декілька років, поки совковість у український свідомості не зазнає повної неспроможності забезпечити майбутнє дітям. І тоді виникне стійка відраза до цього ганебного державного рівня управління, якого українці недоумкувато називають "владою". "Володій нами, владо!" - прохали вони її уклінно, перебуваючи десятиліття в совковому стані. Сьогодні вони вже зневажать її, але не можуть не називати "владою" .. Мабуть виплюнуть "владу" з рота лише після повалення останнього істукана-Леніна.
 
Сентенція 3.
 
І що ж почне проростати крізь гниючі залишки авторитарної системи? Почнеться етап самодіяльного виживання і за ним прийде переконання в тому, що дежавний бюджет має формуватися по залишковому принципу - держава отримає лише те, що виділять їй місцеві органи управління на зібранні їхніх представників. Іншого шляху для нашого виживання я уявити не можу. То ж, не звертайте уваги на все те, що не стосується місцевого самоврядування і діяльності громадянських асоціацій. Бо все воно є порох і гниття.

 
ПС
 
Отже, дурдомці, бігайте по Гуглю, шукайти ознаки самоврядування. Цікавтесь, як влаштовано життя в країнах сучасної цивілізації. Тим самим ви допоможете своїм дітям і ненці-Україні.
 
Вважаю свою місію виконаною.
 
Kiss ukr
© Карт [21.02.2016] | Просмотров: 1262

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook