для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Наступна станція – Мюнхен. Кінцева?


Наступна станція – Мюнхен. Кінцева?
Історія полюбляє злі жарти. Сімдесят вісім років тому саме у Мюнхені розпинали Чехословаччину, тепер подібну процедуру робитимуть з Україною. Щоправда, історія – панянка винахідлива, вона не дотримується шаблону, вносить деяку різноманітність. У 1938-му європейський «консиліум» прописав  Чехословаччині «ампутацію» Судетської області, внаслідок чого «хворий» благополучно помер. Сучасні «нормандські» ескулапи пропонують Україні  евтаназію шляхом впорскування смертельної дози лугандонської отрути. З такими ж наслідками. Розбіжності між членами «нормандського консиліуму» полягають лише у способі виконання цієї процедури.
 
Петро Порошенко наполягає на дотриманні санітарно-гігієнічних норм. Насамперед розв’язати «хворому» руки та продезінфікувати місце ін’єкції (вивести збройні формування включно з «відпускниками», «трактористами» та іншими «ополченцями», передати Києву контроль над російсько-українським кордоном). А вже потім робити ін’єкцію (амністувати і легалізувати бандитів, закріпити конституційно особливий статус Лугандонії з власними судами, прокуратурою і т. ін. Детальніше – див. п.п. 5, 9, 11 з примітками «Комплексу заходів …» від 12.02.2015).
 
У Путіна свій погляд на речі. Навіщо ця гігієна, якщо хворий все одно помре? А розв’яжи йому руки, він, гляди, й колотися передумає. Тож колись так як є, либонь сам підписав Мінські угоди. Ну не сам, так твій «нунцій» Леонід Кучма. Словом, колись і не брикайся.
 
У європейських ескулапів немає заперечень проти самого «курсу лікування», вони вагаються лише з процедурою. Чи то погодитись на «чисту евтаназію» по-порошенківськи, чи на «брудну» по-путінськи. А з результатом вони згідні.
 
Історія не лише винахідлива дамочка, а ще й єхидна, прямих аналогій вона уникає. Чехословацький лідер Бенеш, як відомо, протестував проти «ампутації», та його ніхто не слухав. Навіть до приміщення, де засідав «консиліум», не впустили. Український же лідер не лише повноправний член «високої комісії», а й автор (чи співавтор - ?) «мирного плану», що передбачає цю евтаназію. Отже, порівнювати Порошенка з Бенешем не випадає. У кращому разі – з Петеном, та й то з величезною натяжкою.
© Дмитро Ремиженко [06.02.2016] | Просмотров: 3140
Метки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook