для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ВІТЯ ШОКІН + ПЕТЯ РОШЕН = ЛЮБОФФ?


ВІТЯ ШОКІН + ПЕТЯ РОШЕН = ЛЮБОФФ?
Мордокнижний нарід сі питає, чому 50 – річний П. Порошенко не бажає звільняти 63- річного пенсіонера-корупціонера В. Шокіна з посади Генералпрокурора України. Звільнення Шокіна вимагають всі західні донори режиму клептоманів ПОПа/Кулявлоба. Але порошок береже защокіна і тримається за нього сильніше, аніж за рідного брата. Ніщо так міцно не обєднує людей (міцніше за взаємне кохання), аніж непокарана співучасть в злочині. Отже, про братів. Авеля та Каїна. По-бесарабськи.
У ПОПа був старший брат Михайло, 1957 року народження, який після закінчення школи із золотою медаллю потрапив до колонії. Після відсидки талановитий «Міха» (улюбленець батьків) разом з батьком П. Порошенка – Олексієм, який також встиг познайомитись з колонією за розкрадання майна у великих розмірах, створили концерн «Укрпромінвест». Михайло Порошенко, а не молодший брат Петро – аспірант, був мозком, що вигадував схеми та відповідав за «кришування» бізнесу київськими «рєшалами». Петруччо страшенно заздрив фрателло маджіоре.
І ось в 1997 році Михайло загадково загинув. Місце знаходжєення його дружини та сина не є відомим. Офіційна версія – дивне ДТП. Поки мати Порошенків була живою, вона казала слідчому, що «Мішу (в родині поцреота Пороха завжди говорили і зараз говорять виключно російською мовою) атравілі, навєрнає ета дєлавиє партньори». Після смерті Михайла його доля, як ви здогадались, перейшла до рук Петра, а не загадкових партнерів. У гендиректора концерну П. Порошенка (першим заступником він призначив Ігоря Кононенка), зявились реальні гроші лише після смерті брата. ПОП відразу вступив до об’єднаних сосалдемокрадіїв В. Медведчука, заплатив 2 мільйони баксів кешем і вперше став народною депутаною. Тепер зрозуміло, чому за президентства ПОПа  держава Україна ніколи не матиме жодних претензій до кума В. Путіна – В. Медведчука?
Прокурорський нагляд за справою про «загадкову загибель Михайла Порошенка в ДТП після отруєння невідомою особою» в 1997 – 1998 роках здійснював, Віктор Шокін, начальник відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами по боротьбі з оргзлочинністю прокуратури м. Києва. Вийти на теперішнього очільника ГПУ  Пороху допоміг Ізя, нинішній керівник фракції ПОПа у ВРУ. А коли в 1998 році ПОП отримав депутатську недоторканість, справа про смерть М. Порошенка стала нікому нецікавою. Окрім ФСБ. В 2000 році з нею познайомився В. Путін. Тому П. Порошенко буде підписувати і «Мінськ – 4», і «Мінськ- 344» та в односторонньому порядку виконувати будь-які забаганки меркельоландопутінців.
Все вище перелічене давно відоме борцунам з корупцією С. Лещенку, М. Наєму. М. Сакашвілі. В. Наливайченку. Одначе вони мовчать. Позаяк не бажають потрапити в смертельне ДТП після отруєння. Правда, Сергійку, Мустафуйку, Михасику, Валіку?
© aya [03.02.2016] | Просмотров: 7921

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/62

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook