для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПППП


ПППП
Пост подяки президенту Порошенку
Нє, ну воно само так вийшло - ПППП, мабуть тому що жити По-новому!
Пане президент, від усіх автомобілістів Дніпра, мабуть не тільки автомобілістів, хотів би висловити Вам щиру подяку за те що ви забрали до себе в свій одноіменний парламентський блок нашого беззмінного крєпкого хозяйствєнніка, бувшого мера Івана Івановича Куліченка.
Завдяки Вашому мудрому рішенню зима в наше Місто ПРОСТО прийшла, а не як ми звикли за останні 15 років - ВНЄЗАПНО. Уявіть собі, за останні два дні ми дізнались, що на дорозі не утворюється ожеледиця, якщо її(дорогу) вчасно посипати піском!!! Ми ж раніше думали, що спочатку має випасти сніг, три дні дніпряни мають простояти в багатокілометрових заторах, розгепати декілька десятків автівок, почути промову головного владного імпотента Міста ВанВанича, мов "зима прийшла ВНЄЗАПНО, міська влада її очікувала за 3 місяці, десь там у березні-квітні, тому зараз будуть прийматись героїчні рішення по подоланню катастрофи", а вже після проведення всього цього ритуалу, дніпряни б спостерігали жертвопринесення бюджетних коштів(піщано-соляної суміші) у струмки талого снігу.
Скажу більше, я абсолютно не розумію - нащо Вам, пане президент, у Верховній Раді той політичний імпотент Куліченко? А ще більше я не розумію, чому я маю платити йому зарплатню з моїх податків? Добре, його обрали по моєму округу, хоч я і був проти, але бабці - ядерний риго-електорат розумними доводами не візьмеш. То вибір людей,- я маю це терпіти до наступних виборів! Але скажіть, що робиться, щоб у наступному парламенті відсоток імпотентної депутатської біомаси був меншим?
Закінчимо софістику, просто ще раз Вам дякую, що ВанВанич вже не в Дніпрі.
Тепер перейдемо до нинішнього мера.
Borys Filatov , дякувати Вам не буду, бо Ви просто зробили те, що мали. Зробили якісно і добросовісно. Пане мер, якщо ви чекаєте від дніпрян подяки і ви розумний - дочекайтесь наступних виборів. Але б жителям нашого міста хотілося щоб наш мер був не розумним, а мудрим - тоді Вам, Борисе Альбертовичу, довелось би чекати на подяку від наступних поколінь. Ну то таке (народний галицько-слобожансько-дніпровський вислів), час все поставить на свої місця.
Вчора я на сторінці Філатова у fb я висловив побажання щоб посипали піском вулицю Відчизняну (Отечественную). Можливо я був не один такий, можливо так просто співпало, але сьогодні вранці я був просто шокований - на Відчизняній на проїзджій частині був посипаний пісок. Для тих хто не знає, скажу - пісок по ожеледиці на Відчизняній (Отечественной) не пам'ятають навіть старожили.
Хотів би дещо Вам порадити. Borys Filatov або той хто відповідає за дороги в мерії, 99% автівок що рухаються по вул. Відчизняній потрапляють туди з вул. Берегової і відповідно на вул. Берегову. Так от, пісок посипали тільки по Відчизняній. Ще одне, інтенсивність руху транспорту по вулицям Берегова - Відчизняна якраз така, що весь сніг укатується в ідеальний льодовий покрів, тому там посипати піщано-СОЛЯНОЮ сумішшю варто коли сніг починає ідти, пізніше це втрачає будь-який сенс. Наразі весь пісок лежить зверху льоду і майже не дає ефекту.
І про наступні вибори. Зараз Дніпро голосує колесами і явно не за БПП. А завдяки діям прокуратури у змаганні УКРОП - БПП, рахунок 2:0 на користь Укропу.
© Dmitro Maximik [30.12.2015] | Просмотров: 4591

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/42

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook