для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Сльом 178. З Новим, блять, Роком.


Сльом 178.   З Новим, блять, Роком.
...трохи лічного в масштабі всєй страни    
                                                      
 
Давайте в преддверії Нового Року чуть оставим політику. І економіку. І войну. "Я буду говорити за екологію". Не про підарасів-політиків, уйобків-економістів і жопо-полководців. Про саме святе. Про наше майбутнє. Про дітей.
 
Вже два роки за життя по-новому ми ще не допижились до комунізму, але нєкоторих його елементів уже добились. Почті продрозвьорстка, примусова здача майже задурно  валюти коханій державі, построєніє вождельонного общественного строя в отдєльних хатинках і дачах України і в кіпрсько-вірджинських офшорах.
 
Мій старший син донедавна  получав новорічний фунтик цукерок. " Фу, "АВК" (чи "Конті")"  - снобістськи вередував я і йшов купувати дтям від себе "цивільні" рошенівські цукерки. То були сурові годи реакції за Януковича. Раніше були може не такі сурові, но тоже беспросвєтні, за Ющенка, Кучми, Кравчука. Нас грабували, принижували, заганяли в злидні. Але святе - дітей - не чіпали. У них були дитячі табори за 10% вартості (такі собі, але!) навіть інколи для прибиральниць. Був перекус у школі (такий собі), але десятки тисяч дітей підтримували хоч якийсь режим харчування.  І були новорічні подарунки як символ Нового Року і дитинства взагалі.
 
новим законом з питань соціального страхування не передбачено забезпечення органами ФСС з ТВП підприємств, установ та організацій новорічними подарунками для дітей працівників. Підприємства мають право (але не зобов’язані) зробити це самостійно за рахунок власних коштів.
 
А тіпєрь - "Што?"  (як казав один знаменитий кроманьйонець овочевого періоду ери незалежності), приплилі.  Я не можу пояснити молодшому де його подарунок. І вимушений буду казати: "З'їв Дядя Петя Барабєк", або "Схрумав кролик Сєня".
 

ВКП(б), тьху, блять, БПП, як руководяча і поправляюча сила стіной стала на захист рошену від дітей народу. Война, розруха, Янукович все вивіз на вертольоті. Та, блять, у войну діти получали то сухофрукти, то білковий концентрат, то пітушки із вареного сахару. У Ту Войну! А січас  - Ніхуя! Вобще. Підприємства куплять...  Вони закриваються, вони ледь наскрібають на  свєт і газ  та на висмоктані із рошенівського льодяника штрафи податкової. А успішні поділені між тими, кому наші діти - "социальная нагрузка, уменьшающая конкурентоспособность на глобальном рынке".     Родітілі куплять. Скорочення, валютні кредити (за які государство не отвічає, а кровосісі-банки виривають обценьками), голі оклади у працюючих, зняті чорнобильські льготи, газ, сука, бакс, сука. Родітілі куплять, блять. Хєр з ним пітанієм у школі для малих.  Виживуть, супу зваримо. Хєр з вами, война. Но раз у год! Сімволічно, блять!
 
Шановний товаришу Пижик (по-новому, звичайно). Жадібність може обійтися дуже дорого, персональними іміджевими, економічними, політичними втратами аж до повної втрати довіри людей і, відповідно,  влади взагалі. І зневаги з боку матінки-Історії. Як-то воно буде увійти в історію серед  юрби  хуйлів всяких не  як Петро Перший (Реформатор), а як просто  Пєтя-жлоб. За часів Сєні-крадуна.  Поствсіхпочуйного періоду.  В еру пиженняпоновому. Епохи нєдоразвітої незалежності.
Ще більше неприємно виглядає це на фоні володіння першою особою системного  профільного бізнесу. Іміджмейкери довбойоба (ой-ой, довбойоби я хотів сказать) должні були собразить, а розумні - ще й заробить на бюджетном (у всєх смислах) вирішенні цього питання. Можна багато забрати у людини, але не можна вбивати  віру. В даному разі - дитячі надії.
 
Майте совість, дяді можновладні
(Дами, вибачайте, но достало):
Як же вас,  блядюги шоколадні,  
З детских крох іщо не розірвало?!
 

Ось на цю горьку (чи, сука, солодку) тєму і Сльом. Я спішу  посміяцця, іначе прийшлося би плакать.
 

Зранку на Дурдомі - ввечері в кожному домі.
 
     Правила :
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше ста двадцяти п'яти тисяч строф (все одно ніхто не читає ці правла).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс ВІД СВОГО ІМЕНІ будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.
 

 
П.С. З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!
© олекса.БЦ [23.12.2015] | Просмотров: 3118

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.7/30

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook