для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Питання Герцена «Что делать?» знов актуальне


Питання Герцена «Что делать?» знов актуальне
Ви мабуть і не помітили, як урядова банда і депутати-рішали та запроданці, мов фокусники, однією короткою виставою, знов обдурили всю країну. Ніякого звіту уряду- нероби за минулий рік (звітувати ні про що – роботи не було!). Ніякого аналізу як вийшло, що почавши з поганих показників на початок року «народний» уряд привів нас до втричі гірших на кінець року (для чого аналіз- і так все ясно, якщо тільки крали, то який кінець міг бути). Ніяких висновків що робити, щоб не продовжувати погіршення далі ( а вони і не збирається нічого міняти, хіба що ще більше красти). Прем’єр з депутатом-дебілом (за висловом самого прем’єра) розіграли сценку по виносу тіла бездарі і, таким чином, зняли питання довіри-недовіри уряду. Все. Питання недовіри вже не стоїть. Є інші: по-перше бюджет і по-друге податковий кодекс. Причому, як завжди все робиться в країні дурнів: спочатку бюджет (як роздеребанити кошти), а вже потім - кодекс (де, в кого, скільки, і під яким видом вичавлювати кошти).
Два роки назад зграя ворів, навішавши передвиборчої лапші на вуха країні, по трупам загиблих майданівців зайшла у владні кабінети і прийнялася робити єдине, що вона тільки і вміє – красти. І хоче робити це і далі.
Майже два роки Яценюк з поплічниками робили тільки те, що обкрадали людей і державу. Ніякої розробки перспективних планів куди державі іти, з ким іти, якими темпами, за рахунок чого (що буде паливом), що потрібно змінити і яким чином взагалі іти.
Ніякого управління державним механізмом -якось же працює, то й нехай собі працює, якщо не заважає красти.
Ніяких реформ. Тільки розмови про реформи. Причому не по суті, а лозунгами типу: «Даешь реформы!». В крайньому випадку перейменувати що небудь: вулиці, чи міста, чи міліцію в поліцію (якщо надійдуть американські кошти). Прокуратуру- в нову прокуратуру. З ти ми ж корупціонерами, працюючими по тих же схемах. Суди – в оновлені суди. З тими ж взятко-збирачими, але по вищим розцінкам- ризиків збільшилось. «Змінити» нічого не змінюючи: ні людей, ні структуру, ні правили роботи, ні закони.
Ніяких змін незграбної структури самої влади, бо вони не знають що робити, крім розростатись, як ракова пухлина. Тому кожному державному органі створили по антикорупційному органу. Для звіту про реформу і про боротьбу з корупцією (два в одному).
  Ніякого управління економікою, що котиться в прірву,  бо управляти навіть велосипед потрібно вміти, не говорячи про державу. А хто ж з них це вміє?
Два роки вирішувалось тільки два питання: як видурить у багатих західних держав кошти і кредити, або гарантії для їх отримання  і як ці кошти вкрасти і вивезти без сплати податків в офшори, чи через обнальні фірми собі в кишеню.
А ми як тупі селюки в цирку: з відкритими, від захвату, ротами спостерігали вистави та бійки з розподілу награбованого, не розуміючи, що грабують-то нас і наших нащадків. І далі дивимось. Вже голодні, змерзлі і обірвані, бо зарплат і пенсій на все вже не вистачає. І радіємо- бо далі буде ще гірше.
А може зберемось на майдані, поговоримо. Раптом у когось знайдеться ідея, що робити?
© Михайло Польовий [17.12.2015] | Просмотров: 3307
Метки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook