для старых юзеров
помнить
uk [ru]

На, фашист, дєржі гранату!


На, фашист, дєржі гранату!
На, фашист, дєржі гранату!
 
Як то там? Хто з сайгаками служив - той в цирку не сміється. Ну, а якшо ще й в госплані працював... То наржався там. А я тільки в дурдомі. На тій Фрунзе 103, що він вчора пояснював. Там так смішно не було... Тому я вчора сміялась, а сьогодні просто ржала. Як кобила! Спочатку з прес-конференцій, потім з відео.
http://youtu.be/R3fztoe7N9o
Ще пізніше з пародій на те відео.
http://censor.net.ua/video_news/365476/konflikt_avakova_i_saakashvili_reaktsiya_sotsseteyi_na_skandalnye_kadry_video
Ну і з ІМХО фашиста про те, як хороший Міхо тлумить поганого Сєню. То цирк на дроті і сміх на патичку. Таку державу зі всіма іі інститутами треба в жопу послати і запечатати там сургучною печаткою. Вот тут справді всє ані адінакавіє.
   Пройдемся по головних героях. Гаспадін Аваков. Власне, що гаспадін, а не пан. Бо з Івана не буде пана! Як був бидлом - так ним і лишився. То ж вам нон пеніс каніна, а цілий міністр внутрішніх справ. Ви собі уявляєте, як при такому міністрі з вами будуть розмовляти його підлеглі?

Шо вони з вами зроблять? А я вам ще за Тетерука говорила. Нінка, єто мєнт. Я знаю! Вони, суки, думають, що бога за бороду злапали. І ведуть себе так. І не розказуйте мені за хороших мєнтів. Хороші мають плисти в хороших гробах. А за такий інцидент Аваков має лишитись посади і сісти на 15 діб. До того часу ходити в намордніку і з завязаними за спиною рукавами.  А по тому, що говорив Міхо має бути розслідування. Крапка.
   Саакашвілі. Ну він такий білий і пухнастий! Такий солодкий! Аж нудний. Альо, гараж! Поправте мене, якщо я не права. Будучи президентом Грузії Міхо отримував зарплату з бюджету США, як і його міністри в розмірах, що значно перевищували зарплати простих грузинів. Після завершення сроку президенства на нього заведено кримінальну справу на батьківщині. Він примусово позбавлений грузинського громадянства. Знайомий з Порошенком з студентських років і є його кумом. Ви коли небудь чули слово критики з вуст Саакашвілі в адрес Порошенка, або хоча б його команди? Я - нє. Тільки Яценюк. Нє, я згідна, що на бойовім кролику проби ніде ставити. Але на Чикулядці також. Ну і гдє ті звинувачення? І саме головне. А де докази? Я теж знаю, що Сєня казьол! А де докази того, що він злодій? А так, це просто боротьба за грошові потоки. Порошенку вигідно чужими руками жар загрібати. Хоча я за нього. Ну так і хочеться вірити в Доброго царя. А хулі? Ілюзориця!

  Да! І Сєня. Ви шакала Табакі пам'ятаєте?
http://youtu.be/G8EhGyd-lXA
Нє, дарагая рєдакція. Я таки хрєнєю. І воно там підгавкує на заднім плані:
А: Мерзавец, бл*ть! Тварь последняя!
С: (кричит) Вор! Будешь сидеть. Ты будешь сидеть.
А: (кричит) Свою страну довел, негодяй!
С: Я в своей стране. Я украинец!
А: Я украинец тоже. А ты - трепло. Артист, циркач, сволочь такая!
Яценюк : Гастролер. Брехло и гастролер.
А: Г**нюк, блин!
Я: Мы тебя пригласили в страну дело делать, а не аферизмом политическим заниматься. Брехло!
  Нє, ну курва! І то прем'єр-міністр краіни. Дюма! Я відмовляюсь від посади добровільно. Я ж іх голими руками перебю. То ж нема ні з ким говорити, ні кого вчити. Херач шпалою межи роги і навіть не дивисі, чи скотина дихає.

   Ну і чєтвьортий наш палажітєльний хєрой. Парашєнко. Від слова положити. На нас, канєшно. Вот нафіга нам такий Президент. Я вже мовчу, що то він зорганізував той весь цирк. Але де реакція?  Де швабра в руках і Тузіки під лавкою? А навіщо, якщо народ хаває. Німа хлєба - так хоч зрєліщ не жаліють. І все-таки чується наша Альма-матер. То вам не якийсь КПІ зачуханий. Народ радіє. Кроліка чужими руками без колотушки добивають. Ну і Міхо авторитету то не додає. Маладєц Пьйотр Алєксєєвіч. Одним махом траіх убивахом. Галава!

Ну і саме головне. Атріцатєльний хєрой. Вот Юльки не було як дочепити. Але прийде Сруль і обов'язково дочепить. Йому вона до всього пасує. А я іншу героїню найшла. Таку шо всіх спровокувала. Догадайтесь з трьох раз. А я дам маленьку підказку. На ку- начинається і на -жель закінчується. Вот!  Страшна баба! І живуча, падла!
© Сторонній [17.12.2015] | Просмотров: 5728

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/61

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook