для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Повна ідіотами земля українська


Повна ідіотами земля українська
Нє, ну декому з наших ідіотів лаври  Станіславського спати не дають. А може ще двох - Немировича з Данченком! А все тому, що вони нас за дебілів рахують.
   Ну сказав Фірташ, що хоче поїхати в Украіну. Спочатку в Киів, а потім до мами. Що логічно зробити на місці наших правоохоронців? Сидіти тихенько і руки потирати. Рибка сама до тебе пливе. Так нє! Вони починають валну гнать! Мі тєбья, сволочь, арєстуєм

Министр внутренних дел Арсен Аваков в конце мая сообщило, что МВД направило Фирташу повестку на допрос и проведение следственных действий в связи с расследованием уголовного дела по факту коррупционных схем группы компаний Ostchem и разворовывания государственного имущества Украины.
   І в Мордокнизі попередили. Аж декілька разів. А тут ще виявилось, що особисто Авакова замало. Геращенко почав на своїй сторінці страхати. Нє, мол, подлий трус! Вихаді! Ми тєбья арєстуєм. І шо ви думаєте? Подивіться на ідіотів.



А чо без танків? Чо без БТРів? От є ще люди, що в такий цирк вірять. По-перше Фірташ вже заявляв, що не приїде. Ну, тут згідна. Міг збрехати. По-друге, час польоту з Відня до Києва дві (дві! Карл!) години. Плюс посадка, плюс таможня і пограничники при прильоті. Він шо з боями збирався прориватись до мами? Ну, а якщо з боями, так пристрілити нафіг, а не як з Пшонкою...
http://youtu.be/zAbWITsxE9U
Але чо так далеко ходити. Аж до Пшонки. Чому не затримали Табачника, маму Віру, Лукаш і тд і тп. Бо то все секс для бідних. Вистава! Цирк! Відволікання уваги народу! Назовіть як хочете. А як хочете арештувати придурка - то пошліть мене з двома лєтьохами і паперами, що дозволяють цей арешт зробити. Все, долбойоби! Чи ви справді вважаєте, що думаючих людей в Украіні не лишилось?
© Сторонній [02.12.2015] | Просмотров: 6643

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/88

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook