для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Трохи про люстрацію.


Трохи про люстрацію.
Доброго вечьора, шановні користувачі інтернету.
Як завжди мені у мене немає бажання писати про все наболіле і поганюче, що відбувається у нашій чудовій Країні.
Маю бажання повідати невеличку казочку про те, як один молодий хлопчина добився величезного успіху, розбагатів та побачив Париж (ще до терактів).
Так ось. В місті Житомирі, на вулиці пєршого травня  така будівля, яка зветься прокуратура Житомирської області. У цій будівлі працює багато дядів і тьотів. А ще там є свій веб-портал, на якому окрім запаморочливих успіхів, є ще розділ, присвячений зазвичай ганебному та зкаліченому існуванню отих дядьків і тьотьків. Розділ зветься «Очищення влади» - http://zhit.gp.gov.ua/ua/vidgg.html.
Однак не всі там такі нещасні. Є там і майбутнє України, ім’я якому Міша Миколайович Рудченко.
Цей хлопець не так давно, десь в середині 2013 року, після закінчення академії імені Сергія Васильовича Підрахуя, пішов захищати Державу України та оберігати спокій її громадян до органів прокуратури України.
Так ось, хлопчина, який походить з доволі бідної сім’ї (його батько є одвічним депутатом-литвиновцем (https://uk.wikipedia.org/wiki/Рудченко_Микола_Миколайович та http://zt.gov.ua/index.php/oblasna-rada/struktura-ta-personi/deputatskij-korpus/7732-рудченко-микола-миколайович.html)) зумів добитися успіху.
Він тільки за півроку зумів заробити мільйони гривень. Так, закінчивши академія імені Підрахуя С.В., Міша встиг продати нерухоме майно на 120 тис. грн., купити собі автівку за 160 тис. грн., десь віднайти будинок майже на 200 квадратних метрів та вже мати на банківських рахунках майже півтора лимончика гривень, у тому числі і у сєпарському банку. Ага, ось декларація: http://zhit.gp.gov.ua/lustration/files/b9eac2b9c4fbae5fbcc61f05dfdef7b9.pdf
Ну і звичайно, Міша висловлює співчуття парижанам. PRAY FOR PARIS. І не тільки: https://instagram.com/misharudchenk0/
Серце просить інфаркту за майбутнє України………………
© Жека [22.11.2015] | Просмотров: 1999

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook