для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Містерії: від суспензій до абразиву


Містерії: від суспензій до абразиву
То ж я і кажу ..
 
Бо звідки у холопів честь? В них і совісті нема .. А навіщо їм ці шляхетні канділябри? В них же немає свободи і власного вибору ..
 
От у дворянства все було .. Були права і відповідальність .. Навіть дуелі .. Та шо там "навіть"! Дуелі - обов'язково мали буть, бо кожний носив честь як гусар носив шпагу .. Нє .. не шпагу .. А як тонку чайнезійську парселяну .. Без парселяни справжній дворянин їхньої Величності жити не міг .. Якщо якийсь падлєц пошкоджив парцеляну дворянина, то в останнього був єдиний шанс продовжити життя  - викликати кривдника к барьєру.
 
Тероризм чистої води, причому в гарному сенсі ..
 
Ну, дійсно, якщо в тебе є честь і гідність, а якийсь негідник ушкоджив їх, то ти береш АК і йдеш поновлювати свою честь і гідність в ім'я того, хто заповів ..
 
Уявіть собі, що у вас є власна територія для правильного життя .. І Ви належити до шляхетного класу. Це обов'язково, бо якщо Ви не є шляхетною особою, то Той з Вас нічого не вимагає, окрім сумирності ..
 
А шляхетники за все відповідають перед Тим (звичайно, через посередників, а як же?!) .. І всередині вашої території все відбувається більш-менш як заповів .. А ззовні кипить аж булькає раврат і нєподобство .. І бризки летять на вашу святу територію і портять малолєток. Шо-шо .. Ви як людина честі маєте йти на дуель із дияволом, який розтікається в ночі по кафешкам і гопцювальним майданчикам ..
 
****************
 
То ж я і кажу ..
 
Чим більшою є нерівність, тим виразнішою є честь .. У терпіл же ж не буває честі .. Їм і гідність ні до чого. Честь буває лише в верхньому класі .. Ну, на крайняк - в середньому .. Нє, в середньому має бути гідність, а честь має бути в верхньому ..
 
Чим менше честі стає в верхньому, тим більше гідності має бути в середньому .. О! Мені відкрився закон збереження:
 
Ч + Г = const.
 
Доходить до того, що в середнього класу виникають сумніви щодо сенсу існування верхнього .. Навіщо утримувати ту честь, коли вистачає гідності?
 
Ну, ми не будемо вже такими анархістами .. Хай собі будуть ..хранітєлі честі .. Аби не охрєнєвалі занадто ..
 
Singing
© Карт [20.11.2015] | Просмотров: 1550

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.6/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook