для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Сльом 173.


Сльом 173.
! Поспівчуваємо волелюбному французькому народу. Схилимо голови перед пам'яттю безневинних жертв терористів разом з усім світом. Але відмітимо про себе, що робимо ми це вже занадто давно, звично,  і буденно. Ми не стали грубіші, бездушніші. Просто звикли. І це найбільша печаль... А французам потрібно замислитись. Слушна думка (не моя), що ми отримали в себе кривавий донбас, бо спокійно споглядали, та ще й сприяли тому, що россійські кати нарощували напруження в Придністров'ї, перевозячи туди по нашій землі смерть і безнадію для молдавських патріотів. Отак і ля белль Франс не дуже квапилася рішуче засудити хуйломаньоври в Криму та на донбасі, повторюючи свою постійну мантру про "політичні домовленості" та повторюючи свою ж історичну  помилку з іншим біснуватим фюрером. Які були жнива - всі пам'ятають. Нові сходи вже помітні неозброєним оком.
 
! Слава Богу, кончилось. Ілі почті кончилось. Битва за Днєпр закінчилась перемогою (я конєшно не Сльом маю на увазі), але і наші їдкі молитви, маю надію, допомогли хоч парі людей визначитись правильно. А пара людей - то велика сила, недарма ж з неї та з її втечі з ригораю і почалося справжнє людство. Отож, добиваємо ворога в колибєлі - в Кривому Розі, та не даємо відсидітися в зарослях укропу шановному (поки що) пану Філатову. Майте на увазі, просвітимо рентгеном. Тим більше, треба показати у порівнянні з Харковом, Одесою, Полтавою (де при владі залишились рештки старої ригобанди),  за що саме ми боролися у Дніпрі. Тож даємо час, але контролюємо повсякчас. (Ось нова рима для поціновувачів).
 
!А самі звернемо увагу на те, з чого все почалося. "Спочатку було Слово" - сказано в Умній Книзі. Отож, сьорбнемо духовної піщі, раз після оплати комуналки не зосталось на хліб. Ведучий  має відчуття, що вже наприкінці року, а може на початку того буде якесь дежавю. Може не Ростов, а Ліпецьк. Може не так багато крові (дай то Бог). Але! Такжитьніззя -
це те,  що відчуває  вже критична маса народу.
 
Про тему сьогоднішнього Сльому:
 
Президент Украины Петр Порошенко подписал указ "Об объявлении 2016 года годом английского языка в Украине".
 
Угу, як казав колоритний одеський єврей: "Да, это они умеют". Більшість населення України набагато гірше володіють англійською мовою, аніж президент і прем'єр. Канєшно, треба англійську підтягнути, а то стидно перед партньорами. І ето тепер офіційно буде об'явлено і відповідно профінансовано-простимульовано. Звичайно,  за рахунок бюджету, куди всі ми скинемось. Але якось більше чекалось Року Сиріт Донбасу, Року Нової Української  Армії, Року НЕПу якогось. А менше - року Новихмінськихдомовленостей, Року Шоковогогенпрокураторствування, Року Свобододушення та Року Газоцінозалуплення.
 
Отож пропонуємо своє бачення, рікчоговУкраїнітребабулобвпершучергуоголосити. Або "Какогохераименноанглийский?". Бажано в стіхах. Шоб проняло обох наших опостолів: і верховного Петра і мєсного Павла. Бажано з гумором. Ним спасемось або хоч послабимо напруження тікущого моменту.
Слава Україні!ukr
 

ВРАНЦІ НА ДУРДОМІ, ВВЕЧЕРІ В КОЖНОМУ ДОМІ.
Правила:  
1. Предмет змагання - написання сатиричного (!!!) вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим щосереди.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підводяться у п'ятницю зранку (якщо зможе підвестися ведучий).
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф (все одно ніхто не читає ці правила).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться з кількості кліків "згоден" під конкретним постом (опція "не згоден" до уваги не береться).
За однакової кількості голосів, перемагає вірш, котрий викладався пізніше.
7. Переможець, як уже говорилося, отримує титул кращого Слемака і має проводити наступний конкурс.
Тобто в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "Сльом", в якому містяться ось ці правила і тема.
8. Ведучий НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші ( але  їдкі коменти — може).
 

Вила вже напоготові.
Поросяткові Петрові
Страшнувато вже стає,
Але він жує й жує.
 
Сам не може зупинитись,
Тож нам треба не баритись:
"Робін Бобін Барабєк,
Може,  досить на твій вєк?
 
Іф ю інглиш андестенд,
Ось такий хай буде тренд:
Is over our love,
Say we now to you: "Fuck off".
 

© олекса.БЦ [18.11.2015] | Просмотров: 2348

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook