для старых юзеров
помнить
uk [ru]

9 термідора


9 термідора
9 термидора
Революція пожирає своіх дітей
Ну шо, дочекалися! Слава героям! Слава Украіні! Слава КПРС!!!
   Пацан сказал - пацан сдєлал. Після місцевих виборів почав наводити порядок. Чужих чіпати страшно - почав з своіх. Нє, не так! Своіх чіпати страшно - почав з наших. І не треба, не треба розповідати про те, який Коломойський поганий. Нє, я також знаю одну краіну основоположника і хранителя демократії. Вона завжди несе демократію, основні людські цінності і вищу мораль по всьому світу.
   Правда, спочатку перебила своіх індійців. Потім тримала в шорах своіх рабів. Ще пізніше ділила людей за кольором шкіри. Наскільки пізніше... До 1967 року, якщо хто не в курсі. От. А в Абу Грейб несла вселюдську любов. Нікому такого не дозволяла, а сама несла...

   А Пєтя в нас також по англіцьки шарить. Ну і пашол... По наклонной, сука... Тільки між ним і США є малюсі-і-інька відмінність. Іх президенти всюди відстоюють інтереси СВОЄЇ держави. Хоч правдами, хоч неправдами. А чиєї держави інтереси відстоює наш вождь і керманич?

   Нє, ну ви нє абіжайтєсь, а я вам адін умний вєщь скажу. Ви тут всі на Хрещатику виросли. Какали в дитинстві фіалочками. Не скубали  гусяток, а відразу бавилися в Лєго. Не рубали в юності курей, а їли білок на основі бобів. А я нє! Я все то робила. І в сортах гівна теж розбираюсь.
   Так от. Собаче гівно не можна давати на город. Ніколи. Свиняче - з багатьма застереженнями. Найліпше - це коровяче. Тепер, коли ви вже трохи почали розбиратись в гівні - перейдемо до політики. Украінськоі. То майже те саме тільки смердить більше. Я люблю прості паралелі, без заумствованія. Так от. Таке враження, що наше найбільше гівно себе Імператором возомніло. І все із-за однієі сраноі Ліпецькоі фабрички. Після того, як врємєнно арєстовалі єйо імущєство він з катушок зовсім злетів.
   Застартував правильно. Як мій колишній сусід дядя Вітя. Він любив накал страстєй умно починати. Типу...
- Моя Галька то курва! Приходжу до дому, а там не метено. Холодильник пустий, а Колька знову "2" зі співів приніс.
   А потім ніжно вступала важка артилерія:
- А твоя Юлька, Петре, тажи блядь добра! Вона в мОї гроші пожичила і не відає. А Миколі дає, коли ти в камандіровки їздиш.
   І всьо! Петро навіть в диню в'їхати не може, бо ж Вітька відразу сказав, що його Галька тажи курва і приклади навів. Ацєнілі красату ігри?

   Почалося все з Свободи. Придурок з мєнтів кинув гранату в ВВшників. Винувата стала Свобода. Не конкретний придурок. Не мєнтовська система з Аваковим. Не АТО з Порошенком, а Свобода з Тягнибоком.
   А шо? Вон і не таких на засіданні Кабміну арештовували!!! Правда де вони? В яких тюрягах гниють? Не знаєте? Я теж не знаю...
   Потім прикрутили Ляшка. А хулі? Он  всяких Клюєвих теж арештовували. Тобто хотіли. Або мріяли. Нє получілось... А з Мосійчуком пажалуста!.. І нічо що там на відео хрєн знає хто, хрєн знає що і кому розказує. Сидить дєпутатішка. І хулі шо то справа в 5 штук. Он і рибку покрупніше посадили. Прокурорів з брюліками. Що, вже випустили? Ну, закон у нас такий, сука, не досконалий. Зато настрахали...
    Непогано ПС в Закарпатті прищучили. Нє, ну Ланьо також. Ви ж знаєте... Не знаєте? Так і я не знаю. Я запамятала тільки, що ПС гавно. І так діла в демократичній країні не робляться. Тому іх постріляли трохи, а Ланьови пальцем погрозили. Ну, щоб всім однаково.
   А Айдар, як красіво ганяють по всій країні! Особливо останній випадок. Луганська міліція приїхала арештовувати бійця Айдару в Киів, зате що він хліб віддав місцевим жителям. А хулі? Дєньгі ж нада платіть. В нас же ж не війна. От ви ж пам'ятаєте, як страшно покарали нашого керівника МЧС за те, що свою манду в Катманду возив? За державні гроші, на державному літакови вона там показувала.. Йогу...

   А тєпєрь гарбатий! Гарбатий, я сказал! Тоість Укроп!!!
   Шановне паньство. Я згідна, що Бєня кака. Я сама про те писала ще з рік тому. Я згідна, що своє богатство він заробив нечесним шляхом. Але!.. Сорти гівна все таки різні. Ви знаєте мою "любов", до Порошенко. Але якщо б прийшлося вибирати між ним і Ахмєтовим - я б голосувала за Порошенко. Сука він, канєшно, рєдкостна, але за ним не тягнется шлейф донецьких штолєнь. І лише то дає можливість вважати його ліпшим гівном. А шо в такому разі хотіти від Коломойського, Корбана і іже с німі?
   Нє, от хай на мої клумби ходять срати всі навколишні киівські Шарики, Бровки, Тузіки і інші мегадурні, якщо я не права. Пєтья не порядок наводить. Він Украіну зачищає від патріотів і союзників. А навіщо то? Ну бо заводіку не дали дєнєжку накопичувати. А єто ж свайо, радноє. Жив при Фхвьодоровічу, пражівьйот і прі Владіміровічу. Та Украіна і так нєпанятна чья. А фабрічка свая, аднака!
   Слава дєньгам і лахам іх прінасящім!
© Сторонній [31.10.2015] | Просмотров: 5583
Метки: #Кличко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/84

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook