для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Гаррі Поттер і єбакі


Гаррі Поттер і єбакі
Коротенький - але такий показовий аудіошматочок із "їх" життя. На нього варто звернути увагу детальніше.
 
Ні, не заради чергових "ааааа" Коломойського. Тут все традиційно і, в принципі, одноманітно. Значно цікавіше спостерігати за іншим учасником розмови. Послухайте уважненько.
 

 
Філатов же завжди себе позиціонує як крутий мен. І на мотоциклі через всю Америку їздив, і з серйозними людьми на короткій нозі - принаймні, може сказати, що вважає Ахметова своїм особистим другом. Багато таким похвастається? А Боря хвастався. Пам'ятаєте, як в фільмі "В бой идут одни старики: "Все-таки Герой Советского Союза, комэск, девочки из столовой смотрят". Одним словом, мачомен, альфа-самець, як хочте, так і назвіть, суть від цього не зміниться. А тут - "єбакі".
 
І порівняйте подібні записи з Кернесом. Той навіть не намагається обурюватись чи якось бунтувати - там субординація чітка, як в армії з її універсальною дідовщиною, "хтось нагне мене, а когось нагну я". І ніяких проблем у Геннадія Адольфовича (крім тих, що є поза межами телефонної розмови). А у Філатова - є. По голосу ж чутно. Звідси і всі його нерви в фейсбуках, посилання та інші істеричні моменти.
 
Причому - і він це чудово розуміє, і Коломойський теж - нікуди ж не дінеться. Ну стане мером майже-екс-Дніпропетровська. Так він і зараз народний депутат. Та хай хоч міністром чи заступником - або навіть самим головою ВР. Все одно, рано чи пізно прийде момент, коли задзвонить телефон, і - "єбакі". Єдина надія, що цей момент буде не зараз, а хтозна-коли (а, може, й взагалі не буде - принаймні, так хочеться думати, коли давно вже не телефонували; ілюзія така прокидається, самостійності і самодостатності, самокерованості чи що). А стати Президентом - де вже можна буде взяти і роздати "єбаків" колишньому босу, - це навіть після космосу не всім під силу.
 
Ні, я не те щоб жаліти Філатова пропоную, хай Господь помилує, було б кого жаліти. Просто, звернув увагу. А, може, і не просто - все-таки ми не на різних планетах живемо, і цей от 42-річний нині персонаж, який "нічого такого не зробив", він і на наше з вами життя опосередковано впливає. А на чиєсь скоро буде впливати безпосередньо. Якщо вибори виграє. А як, яким ключиком цей персонаж заводиться, самі бачите.
 
P.S. Цікаво, а Коломойський не переживає, що той же Філатов рано чи пізно почне грати не під його дудку, а під чиюсь іншу - не заради якоїсь там фінансової чи іншої вигоди, а саме через оці от регулярні "єбакі"? Все ж не усі там - безпринципні плазуни, комусь може і набриднути така схема спілкування. Чи "єбакі", вони будь-чий хребет згинають в дугу?
© V.Mylenko [21.10.2015] | Просмотров: 4084

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook