для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Лєнка, как картінка с фраєром грєбьйот. ..


Лєнка, как картінка с фраєром грєбьйот. ..
Нє, то, курча, було http://youtu.be/D__FLyij6R8
Ну і як вам? Мене попросту зтошнило! Всьо. Всі Революції закінчилися. Зливаєм воду. Давайте, кричіть, що Пєтя тут ні до чого. Нє, нє, він попросту сука.  Рєдка, але сука. Істрєбітільщік, бля! Та щоб ти за амфорою три рази нирнув і два рази винирнув. Щоб тобі 20-ти кілограмова щука яйця відкусила. Щоб тя стерхи в теплі краї запровадили, а назад не забрали!
   Скільки він скотина за то все бере? Нє, ну всі ми пам'ятаємо Югіка на бгоньовікє в маєтку Ахмєтова. То ж Петрика була ідея. Мол, платіть, а я з кумом домовлюся. Тепер він сам кумом. Все набагато легше організовувати.
   Я розумію, шо нема за що іі судити. Вона ж ні в чому нє вінаватая. Хоча грамотний юрист знайшов би. Або хоча б тьотка з історичного факультету. http://youtu.be/WmYQF7rRKCI
   То ж всі кість від кості, плоть від плоті. Що сам Порошенко організатор і засновник Партіі Регіонів, що вся його королєвськая рать.

   От теж журналіст, як і Бондаренко - Ар'єв. Він же ж і керівник виборчого штабу Порошенка в Києві, ну і депутат від його ж Блоку. А з ким то в нього такі лобизання-цілування? Так з Цезарем же ж! Що в гримі не признали? То то ж!
http://youtu.be/KA0KV2DaT0I
А тут от ще один кандидат в депутати від БПП. І теж в Києві.
http://censor.net.ua/photo_news/356843/
Нє, то ясно. То просто не догледіли. А шо? Буває. Президент з істрєбітєля всіх не може ж побачити. Прокурор теж по шалавах шляється. А шо? Молодий. Не жонатий. То на роботу ходити - хворий. А по єтому дєлу - здоровий. Може ім людей зі сторони найняти?
http://youtu.be/jVpDs5dfJR4
Ну от, все готово і розслідувано. Садіть, курви німецькі!

   Так нє. У нас пісня гарна, нова, починаєм іі знова. Гарант Конституціі, переможець на виборах Президента в один тур, організатор найбільшої фракції в ВР завів знову перед виборами волинку про зняття депутатської недоторканності. "Найдите в себе мужество и наконец примите это решение".
   Нє, ну як жжьот глаголом! Аж послухати приємно. Дядя Пєтья, я тобі простіше рішення підкажу. Президент в Украіні може вносити любий закон на розгляд у ВР. Допиши там ще про імпічмент і він пройде на ура. Не віриш? А ти попробуй.
   І не менжуйся. Дєйствуй. А то Юлька-цяця тобі вже в загривок дише. А подивись шо вона з тими вертухаями зробила, що іі на руках в машину носили! Тебе ж тоже не пошкодує і навіть в Гонудурас не пошле. Так шо не встидайся. Бери своє, поки дають брати.
© Сторонній [20.10.2015] | Просмотров: 7245

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/70

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook