для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Замьєткі на пальях


Замьєткі на пальях
Нє, я знаю, що повторююсь. Але я хрєнєю, дарагая рєдакція. Всі так чекали на звіт комісії по розслідуванні збиття Боїнга і ось свєтлий міг настав. Знаєте, якось незручно писати про результати цього розслідування. Якщо я правильно зрозуміла, комісія прийшла до декількох важливих висновків. 
Перше. Літак був збитий ракетою класу "земля-повітря" з території Східної Украіни. Більш конкретне місце не вказане. Добре що клас ракети назвали. А то могли просто написати ракетою. Ні тих, хто сидів за управлінням, ні тих, хто контролював територію, з якої відбувся запуск, не названо. Як потрапив Бук на територію Украіни не вказано. До чиїх військ він належав не ідентифіковано. 
Друге. Вина Украіни полягає в тому, що вона не заборонила польоти літаків в даній зоні. Тобто винуватою стороною вказана виключно Украіна. Інших повністю, або частково винуватих не названо. Чи може хтось знайшов, а я не побачила?
Третє. Не дуже хочеться на цю тему поширюватись, але це йде майже головним висновком комісії. Так от. Комісія вважає, що люди в літаку загинули миттєво, внаслідок розгерметизаціі і браку повітря. А тому мук не зазнали. 
Ось ці нещасні дітки до польоту

А це після знищення літака

Ну, і?.. Що нам дали висновки цієї комісії? Навіщо вона працювала стільки часу? Нє, ви не читайте фігні наших високопоставлених спікерів. Вони читають з тої самої стелі, що і комісія. Там про Росію нема нічого. Крім того, що Буки виготовляють на іі території. Так і сомалійські калаші в Росії виготовлені. І що? Росіяни взагалі заявили, що даний тип ракет в них на озброєнні не стоїть. Хіба Путіну для знимки витягають. 

А точність і якість розслідування е-е-е... Аставляєт жєлать лучшєго... Наступний абзац людям з неврівноваженою психікою, дітям і вагітним жінкам читати заборонено. 
Це про безболісну смерть. Нічого не відчули! Загинули миттєво! Та йоб вашу мать, придурки! Про шо ви пишете? Поцікавтесь в спеціалізованій літературі. Людина помирає на такій висоті внаслідок розгерметизаціі та холоду на протязі 1-3 хвилин. Це миттєво? Не можна відчути болю? Не дійде що ти гинеш і шансів нема ніяких? 
Не хочеться навіть думати про те, що пережили ці люди в останні хвилини свого життя. А придуркуватих експертів пасувало б за загривок і в тазік головою на 1,5-2 хвилини. Шляк би іх не трафив, але відчуття могли б ідентифікувати. 
І нащо була та ціла експертна комісія? Що вона дала? Хіба вказала на можливість подання судових позовів проти Украіни. І ще раз нагадую для пецканутих. Дякуючи нашому МЗС і лічно Петру Олексійовичу весь світ сприймає наше АТО не як боротьбу з тероризмом, не як агресію Росії, а як громадянську війну.

Тобто все що в юридичних межах Украіни відбувається - належить до іі юрисдикції і відповідальності. А виступи всіх тих Клімкіних, Наливайченків, Порошенків - то секс для бідних. Або, культурно виражовуючись, пропаганда для внутрішнього користування. 
Лишається тільки жаль за загинувшими і співчуття для іх сімей і близьких. Грубо говорячи - звіт комісії нічого нового не розкриває і трохи добріхує.
Тепер інша цікава річ. Таваріщ Хуйло вазмущьон павєдєнієм Украіни, каторая нє согласовиваєт ізмєнєнія в Констітуцію с руководством ЛНР/ДНР. Нє, ну в мене така сама реакція, як і у вас. Да пашол ти в жопу, Хуйло! 
http://youtu.be/sjtTrup5qN
Але є одно "но"...
"Самое главное, что должно лечь в основу урегулирования на юго-востоке Украины - это политический процесс. А что такое политический процесс - это три-четыре-пять компонентов. Первое, и в минских соглашениях это прописано - это внесение изменений в Конституцию на постоянной основе, по согласованию с Донецком и Луганском. Изменений пока нет, а все, что сделано на предварительном этапе - не согласовано с Луганском и Донецком", - возмутился Путин.
Ви будєтє смєятся, але він правий. Така норма прописана в Мінських договорах. А хто там у нас під керівництвом фрау Рібентроп співав "мірісь, мірісь і большє нє дєрісь"? Га?

А чо не робить? Передумав? А во вам

Вибори - це раз! Поле зачищає - це два! Не хіло так "обшуки в екс-депутатів Свободи в зв'язку з розстрілами на Майдані"
А от він - справжній герой Майдану. З рупором. 
http://youtu.be/A3-s5tL9YCk
А тут ще один воїн свєта
http://youtu.be/Bjha82rz7P8
А шо Свобода? Та вони по своіх стріляли. То ж відразу було ясно. Не вірите? Ну і здря! Покажіть мені тоді когось, хто за щось таке, чи подібне сидить. А то вже два роки пройшло. Нє шмагла! Нє, нє! Нє захатєла!!! Як там у класиків - революція пожирає своіх дітей!

А тепер складіть до купи ці вроді би різні факти і зрозумійте врешті, що нас всіх тримають за вуйків з полонини. Тільки ті хоч надіялися, що всі москалі в космос полетіли, а нам то не грозить.
У нас одні обіцянки для народу, інші для олігархів. Захист інтересів Європи, Америки, Росії, але не Украіни. Договори і амністії для бойовиків і переслідування патріотів. Російська, як друга державна і обов'язкова англійська для чиновників. А ви пробували хоча б в Києві говорити українською у владних кабінетах?
А все через те, що ми воюємо за те хто для нас важливіший - баєвой підарас, чи настоящій палковнік. А має бути найважливіша Украіна. І ті хто зараз при владі діставати по дупі в першу чергу. Потім ті хто має друге місце за кількістю голосів, третє і тд. Бо те що за одного битого двох небитих дають - то є правда. А національна ідея - ось вона. І стосується всіх, і близьких і далеких
http://youtu.be/8eFTW_4183o
Україна - понад усе!!!
© Сторонній [14.10.2015] | Просмотров: 7866

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/76

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook