пароль
помнить
uk [ru]

Пойду в горно-штурмовую!


Пойду в горно-штурмовую!
поддерживаю решение сформировать 10-ую горную штурмовую бригаду в Буковине. Состав - тысяча добровольцев-контрактников, зарплата - 4800 гривен, горные надбавки
Если пан Petr Kropotkin не шутит, то я согласен! 4800 гривен+горные надбавки .. Штурмовать, конечно - нет, но подышать горным воздухом ..
 
Хотя надо бы посоветоваться со старшим. Имею ввиду Барака. В конце концов кто-то должен все наши проблемы покрывать .. Лучше покрывать долларами США. Причем, не теми миллиардами, которых тут полно, а теми, которые нам забросят з-за океану.
 
Ибо что такое Украина? Украина - это что-то особенного. С той стороны с жовто-блакытными паспортами ходят потомки курских, белгородских, ростовских и хрен еще знает каковских .. Никак слово "гривна" вымолвить не могут - все у них рубли и рубли .. А с другого конца бесарабо-румынско, австро-венгерско и польско-литовско уже который год в толк не возьмут зачем так сложно мучиться - отделился от этих и ты в своей Европе.
 
Ось, пане полковнику, бачу Ви трохи у розпач вскочили .. Дарма! Як майбутній Ваш аналітег, зара все поясню, тільки накажіть принести бареля пива ..
 
По-перше. Шо Вам підказує внутрішній голос? Чи може Україна розділитися між сусідами, тобто піти в прийми до бувших своїх хозяїв? Ну .. ну .. Не може? Ось! То про що ж ми тут балакаємо? Все буде добре ..
 
З іншого боку, барель залишається майже повним, то ж я маю розгорнути тут і зараз всю аналітегу про то шо є, то шо було і шо буде .. Шоб ніхто не дорікнув мені тими 4800+гірські+пиво ..
 
Якщо Ви не проти, то квінтесенцією нашої нації є "Народна воля" або "Майдан". Тому, коли і траплялось тут Головне командування, то поставало воно не від Божої волі, а від народної. Не було тут ні жорсткого феодалізму, ані скаженого капіталізму з буржуянізмом.
 
Але так сталося, що почали ми свій сольний вихід на міжнародну арену в 90-му році у радянській авторитарній формі, яка 70 років не пасувала нашій анархічній натурі. І чим ми займалися всі 24 роки незалежності від РІ? Ми потерпали від невластивої нам автократичної форми. Але носили - скажете Ви .. Так, носили, бо свята наша ментальність після століть знущань поневічилась щоб вижити і потребувала часу на поновлення ..
 
Половини барелю вже немає ..
 
А, ми ж про сепаратизм .. Тут деякі сподіваються, що як тіки на сепарів (з будь-якого боку) нацькувати СБ, ВМС і ГП .. то цілісність країни буде врятованою. Вони справді вважають, що авторитарна влада може приборкати Народну волю?
 
То от шо я Вам скажу. Коли ми таки владнаємо устрій нашого управління у відповідності із принципами Народної волі,  .. Так, дійсно, - і з врахуванням досягнень нанотехнологій .. От тоді Україна перетвориться на красиве, розумне і міцне створіня, яке здивує світ.
 
О, і барель пустий ..
 
© Карт [09.10.2015] | Просмотров: 914

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.1/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить