для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Всєм спасіба, всє свабодни?


Всєм спасіба, всє свабодни?
Голос у слухавці звучав спокійно – так як у ситуаціях коли емоції уже перегоріли і на їхнє місце прийшла апатія.
 
- Уявляєш? Розформовують. Точніше так – ущільняють, простіше – з трьох батів роблять один. Хай їм так, один так один, але «беркут» на чолі добровольців?!!!
 
Історія виглядала так. Спершу – арешт командира бату «Слобожанщина» Андрія Янголенко. Арешт породив чимало чуток. Перед хлопцями виступив начальник департаменту організації діяльності підрозділів міліції особливого призначення Юрій Покиньборода  запевнив, що всі вони увіллються до складу нової поліції, що ніхто не буде кинутий напризволяще.
 
А є від чого турбуватися хлопцям. Нещодавно схожі процеси відбулися у Одесі і Львові – під виглядом ущільнення, з добровольчих батальйонів звільнили всіх «незручних».
 
І от – це. Навіть не те збурило хлопців, що батальйони об’єднують. Збурило те що на чолі нового формування планують призначити заступника командира батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення ГУМВС України у Харківській області Кибирєва Д. Ю. – колишнього «Беркута». Від перспективи що офіцер підрозділу що прославився убивствами громадян на Майдані буде керувати добровольцями…
 
Хоча – можливо й не буде.
 
«З цієї відомої нам інформації ми знаємо, що чимала частина нашого підрозділу потрапить під скорочення, у першу чергу бійці, які прийшли з цивілки, тобто ПАТРІОТИ, які як і я, прийшли сюди не з метою заробляти і вибивати з населення гроші, а здійснити мрію всіх нормальних мислячих громадян України – зупинити корупцію у правоохоронних органах, зробити їх зразковими слугами народу, захистити його у будь-яких ситуаціях.
ЦЕ ВАША РЕФОРМА????» - запитує у відкритому листі до міністра МВС командир взводу батальйону «Харків-1» Максим Кокшаров.
 
Класна ситуація виходить. Коли Харків розкачували вороги і патріоти ставали без зброї під пляшки і каміння – були гарні. Коли з міста де подекуди дві третини твого під’їзду – мальована вата, хлопці йшли у добровольчі формування та на фронт, битися за цілісність країни – були гарні. Аж от на фронті перемир’я. І що?
 
Всєм спасіба, всє свабодни?
 
Наразі міністр МВС не відповів нічого. Але можемо підказати йому варіант відповіді – ще можна сказати, що така ситуація – наслідок «міжсобойчика» місцевого міліцейського керівництва, до кого Київ стосунку не має, і що бійці бату «Харків-1» - молодці, що не мовчали. А ще краще – самому поїхати і побалакати з хлопцями, либонь не чужі люди – всі свої. Харків’яни.
 
Бо вибори – на носі. І ситуація, що сталася, ризикує серйозно на виборах підкосити результати політсили, висуванцем якої виступає чинний міністр МВС.
 
І не тільки ж на виборах…
© Дракон [07.10.2015] | Просмотров: 8687

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/77

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook