для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ну шо, Петре, довийобувався?


Ну шо, Петре,  довийобувався?
Ну шо, Петре, довийобувався?
   Вчора вся Украіна не могла дочекатися ранку. Так кожному хотілося бути першим. А наперед у нас не прийнято. Тому мусіли чекати. Дня. Народження. Президента. Тож яка радість в хату! І непроста!! Ювілей!!!
   Ех, сонце наше ясне. Аж приємно поглянути на твоє бізнесове і політичне життя з дня сьогоднішнього.  Ну, опустимо час народження в Одеській області і школу в Молдавії.

Та й він сам того згадувати не любить. А що любити? Злі язики твердять, що був брат, котрого в бандитських розборках 90-х пристрілили. Інші доказують, що батька не тільки зняли з посади, а й в тюрму посадили. Ще інші твердять, що Петро поступив до захолусного інституту, а закінчив Київський універ. Та ще й міжнародні відносини. Тайна сія покрита мраком.

   Зато достеменно відомо, що бізнес-імперію йому вибудував батько. Ну і в політиці місце купив. Спочатку у Медведчука. Входив в першу десятку списку. Думаю розумієте, чому Вітя щас рєшатєлєм на Дамбасє. Ну, крім того, що кум Путіна.
   Далі в Кучми на підтанцьовках. То також ясно за другого рєшатєля. Вот!
    Канєшно Партія Районов. То взагалі - шлюс, Параню, по коханю! (Якщо знаєте якісь культурні слова, що можуть описати нашого Президента і 54% теж наших долбойобів в цій ситуаціі - то тут впишіть. Бо я не знаю) Вот!

Тут перескочимо Ющенка і згадаємо Азарова з помаранчевим шаликом (от тільки не знаю, чи платив він Андрюшці за патент). Потім ту картинку за нещасних не то 1,5 не то 2,7 мільйона вічнозелених для Баті. Мені, до речі, дуже сподобалось вчирєйше інтерв'ю іменинника. Я, каже, не люблю отримувати подарки... Мені аж по ногах тепло стало від сміху. На щастя то я тільки каву розлила, але мало що бракувало до того, що ви подумали. Ахрєнєть на мецената! Дарити сука любить, а отримувати - нє!!! Ну чо ж я тебе такого альтруїста в час навчання не знала. Мусила в дурдомі рукави вязати. А так!.. Ех..
   А може припіукрасив наш президент? Бо ж з гуртожитків теі "його" Ленінськоі кузні, чи як воно там називалось, людей з биттям морди на вулицю викидали. А про подарки ніхто нічо не говорив. Та й до Ахмєтки на броніку Югик не по своїй ініціативі поїхав. Через це Пєтя за нього мазу тягнув. Та й досі підігріває.
    Нє, ну на всякі кульбіти він мастак. Типу голова РНБО  при помаранчевому Ющенку і міністер економіки при злочинній владі. Та то, курва, закрив бідному Сєні морду, як шуфлею припечатав. Бо як скажеш "папєрєднікі"? Добре, що майно збільшив вдвічі. Та й Сєня тепер не в обіді. А хулі? Нажітоє нєпасільним трудом...
   Та він все може. В смислі людина без тормозів в досягненні ніштяків. Таку фотографію знаєте?

   А таке відео?
http://youtu.be/rOiXCD7rAcM
   То какой національності біл єтот чєлавєк? (с) Тобто якого віросповідування? Га?

    Або така от гарненька світлина.
Я взагалі-то вживаю слово "фотографія". Але тут то тільки світлина пасує. Не погано. Правда? Душу гріє і шаровари хочеться вдягнути. Не тужтесь. В сімі Порошенка українською не розмовляють. Зовсім. Не вірите? А послухайте ось це, шоно з піколка відеозвернення
http://youtu.be/lNx4P3XL_3Y
Така важлива справа. Все для дітей і всього на 41 сек. Чого б то так поскупились?.. А не потягнула баба на більше. Нє шмагла! Прослухайте ще раз закінчення, якщо не вловили за першим разом...
   Ну, а про допомогу дітям - то взагалі суки. Я б і не писала цього ІМХО. Бо ж про кожного придурка, котрого в сраці мають 117% украінців (А шо? Він же ж десь бере то 82%, то 87%! А я не можу в тому самому місці раз взяти, але трохи більше. Я ж той самий навчальний заклад закінчила...) писати не будеш на кожне ДН. Але... Вот нафіга нам ще одна "всенародна будівля Охмадиту"? Катюша то правда з американським розмахом провернула, а Мариську на славу потягнуло. Бо ніхто ж не поздоровив. Нє, ну там Лукашенко. Так він здуру. Бо до Америки пустили. І всьо... Принаймні на час посадки літака в США я більше повідомлень не знайшла. Нє, ну крім Паєта напередодні. Я вам так по секрету скажу. То так якщо б в перекладі з дипломатичної на загальнолюдську прозвучало б... Ну приблизно... Ви шо довбойоби недоколисані? Зовсім берега пустились. Блядь! Або наводіть врешті в хаті порядок, або ту мітлу вам в сраку запхати треба буде. І грязна виругался (с).
   А та дура малахольна замість того щоб цирк влаштовувати продала б ту свою славну сумочку. І 20 штук помножити на 22 гривні єто будєт... Єто будєт... Ога, 440000 гривень. Ну і на хера було тих 320 тис всіх повідомлень показувати по фейсбуках? Жлабьйо-с, сери і серухи...
   Ну і на закінчення. Шьота я ачкую! Таке враження, шо лапті не тільки Путіну плетуть. Нє, ну може хто тисячю раз так дєлал, але...
http://youtu.be/4qePNN-x9Co
© Сторонній [27.09.2015] | Просмотров: 18296

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/131

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook