для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Репліка


Репліка
17 вересня депутатам ВР показали два чи то документальних, чи то напівдокументальних кіна. Перший щодо подій 31 серпня, а другий - нарізка явно змонтованих кадрів про нібито корупцію депутата Мосійчука. В результаті ВР не поцікавилась роллю спецслужб в подіях 31 серпня, не поцікавилась чи були кадри про Мосійчука самодіяльним спектаклем, чи творчістю тих же спецслужб і надала право автору ролика - ген прокурору Шокіну на затримання Мосійчука. При чому затримання було здійснено за підозрою навіть не з приводу ролика, а з приводу зовсім інших подій.
За арешт проголосували не тільки блок Путіна-Порошенка, Народний Фронт - Кулівлоб, Жопоблок ім. Путіна, але і «Батьківщина», і «Самопоміч». Дивно? Адже це елементарна розводка Шокіна в стилі МММ?..
Але давайте згадаємо - невдалу ідіотську спробу призначення Ахмєтова губернатором Донеччини (автор - п. Тимошенко), День мови кацапського окупанта у Львові (Автор - п. Садовий), мінські переговори під егідою проросійської Німеччини, яка ніколи не гарантувала територіальну цілісність України, а не з підписантами Будапештського Меморандуму…
Отже логічне питання - шановні пані і панове, а правильніше товариші представники вітчизняного плєбсу! Ну робіть свій «бізнес по понятіям», ну добре, вже щось і крадіть, але не лізьте в Високу Політику.
Як ненька Україна до сих пір тримається?
 
Слава Україні!
Героям Слава!
Слава Нації!
Смерть ворогам!
 
© В. Пселдонімов [21.09.2015] | Просмотров: 2353

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook