пароль
помнить
uk [ru]

Міністерство 0борони «взуло всю армію»


Міністерство 0борони «взуло всю армію»
У відому п’ятницю, на вулиці Банковій у будівлі «Дому з химерами», відбулася прес-конференція Президента України і керівництва Міністерства 0борони країни, присвячена боротьбі з військовою агресією Росії та впровадженю реформ в збройних силах. Також, учасники прес-конференції відповіли на запитання журналістів.
 
Під час прес-конференції Президент розповів про те, як завдяки злагодженим діям керівництва країни та силовому блоку міністерств, за час з початку вторгнення російських військ на Донбас, вдалося перенести лінію військового протистояння зі Слов’янська до інших населених пунктів, якими зусиллями вдасться продовжувати війну називаючи ії Антитерористичною операцією, та про успішні реформи, що вдалось втілити у Міністерстві 0борони.
Президент розповів, як завдяки вдалому та прогресивному відреформуванню Міністерства 0борони, меньше ніж за два роки після анарексії окупантами Криму, вдалося досягти результатів яких не досягала в реформах оборонної сфери жодна інша країна навіть за місяць, що стало можливим за рахунок вдалого залучення до реформи міністерства помічників, тому що «з помічниками довше». Також, гарант конституції розповів, що всі співробітники М0, в рамках програми протидії корупції, пройшли співбесіду з використанням «директора брехні», а тому про підданя сумнівам їх порядності навіть не може йти мови.
В рамках державної програми «Бла-бла-бла», розповів Президент, відбудеться перейменування деяких військових звань на хорунжий та бригадний геніал, що надасть суттєву перевагу нашій армії у протистоянні агресору, з’являться гетьmanи, які раніше називалися «замполітами», та поряд з полковниками з’являться дрібні і крупні комбришкі. Як зазначив Президет: «Це вимушений крок, що обумовлений сучасними викликами перед Україною, він дозволить нашій армії відповідати давній традиції: «на одного солдата три гетьmanи», та відзначати маштабність та спеціалізацію командира бригади по його званню».
На питання, що до закидів корупції в М0, та недолугому списуванні відсутність економічного зростання на війну якої немає (точніше є, але відмічають керівники країни «покабудкє» та «понарошку»), Президент повідомив, що якщо ці інсинуації ханж будуть продовжуватися, а внутрішнім ворогом буде нарощуватися безпідставне суспільне напруження, то він, як Головнокомандувач, буде змушений назвати «події, що відбуваються на сході» війною, а не АТО, і тоді податок для населення на війну (яка зараз "АТО"), буде складати 50 відсотків від доходів, за рахунок чого вдасться розпочати сьому хвилю мобілізації, враховуючи те, що зарплата військовослужбовця автоматично перетвориться на гігантську. Але, - додав Президент, - ми сподіваємось на те що найближчи декілька років ми зможемо продовжувати успішне реформування армії за рахунок зовнішніх кредитів та допомоги закордонних партнерів.
Головнокомандувач, відповідаючи на питання що до тривалості АТО та її повільності, перефразовуючи студентський вислів, додав: «Спочатку ми працюємо на війну, потім війна працює на нас».
Керівник спілки «Челобітних інтелегентів» підтримав Президента, та заявив: «пережили голод – переживемо і ізобіліє», а якщо і не переживемо, то сказане «мовчки схаваємо».
 
Під час спілкування з журналістами, міністр оборони розповів, що в рамках реформи збройних сил, вдалося розробити та запровадити інноваційні засоби вимірювання ефективності роботи працівників воєнкоматів та генерального штабу шляхом зважування на терезах. В результаті впровадження прогресивної системи оцінки ефективності роботи особового складу М0, вдалось зафіксувати збільшення сукупної ваги працівників міністерства та деяких підрозділів лише на 146 відсотків, незважаючи на збільшення їх фактичної чисельності за рік на 149 відсотків. Тобто, ледащих в ЗСУ немає, а товстожопими можно називати лише бухгалтерів, враховуючи те, що до генералів МО цей термін неприйнятний, тому що в них найбільш помітні харізми, і здалеку генеральськи харизми нагадують обличчя пересічної людини, і лише «3радник» може називати генеральську морду «бєлазним скатом».
На питання яким чином алкозалежним громадянам вдається проходити вимогливу медичну комісію та конкурс на право служити у армії, чому їх не переводять на виконання інших робіт і завдань за межи проведення АТО, а також чи не пов’язана проблема алкоголізма з умовами несення військової служби та її організацією, міністр відповів: аватарізм є наслідком повільної адептації військових до умов служби, та є рудиментом, що найближчим часом зникне самі по собі, як і однойменний фільм з кінопрокату. До цього часу, - пообіцяв міністр, - аватароподібні солдати будуть лікуватися прямо на фронті сучасними засобами роботи з особистим складом.

 
Доповідаючи про досягнення в реформуванні збройних сил, радник Президента розповів про три основні напрямки своєї діяльності, які займають більшість його часу, а саме: питання забезпечення бійців АТО військовою формою, забезпечення взуттям, та пости і коментарі у facebook. Нажаль, визнав радник Президента, який деякий час назад був успішним та поважним волонтером, невдачі з забезпеченням є, але вони існують лише на думку військовослужбовців які навчилися користуватися facebook та воювати. Безумовно, повідомив він, бувають поодинокі випадки неналежного забезпечення військовослужбовців, але винна у тому погана армійська логістика та заступники командирів з тилу. Пояснюючи недоліки з забезпеченням, радник розповів, що на одного працівника міністерства та штабу припадає майже 10 бійців в зоні... АТО, а із загального кількості ЗСУ аж третина знаходиться на війні, тобто в зоні проведення АТО. Таким чином, враховуючи брак працівників Генштабу та суміжних підрозділів - їх кількості недостатньо що би доставити військову форму та одяг у зону АТО, тим більше там стріляють. За його словами, організувати логістику з залученням спеціалістів ззовні просто неможливо, тому що всі хто вміє ефективно працювати - вже давно на волонтерських засадах допомагають військовослужбовцям на фронті, і чомусь відмовляються від «злягання на потік». Так чи інакше, радник Президента не втрачає оптимізму, та певен – «коли кількість працівників штабу ЗСУ буде хоча б втричі більше кількості українських захисників на війні - тоді точно буде кому і кого послати, щоби принесли солдату форму на фронт». З приводу легкозаймающоїся військової форми якій, як виявилося, не відповідають існуючи багато років технічні вимоги, радник доповів, що вона буде знищена шляхом відправлення до криматорію, а замість неї солдат отримає нову обіцянку або номер телефону волонтера. На запитання журналіста, що робити солдатам у яких немає жодної форми, радник порадив: «Не розповсюджувати безпідставні плітки".


На питання чи не замінюють волонтери своєю активністю та щирим бажанням допомогти воїнам, функції підрозділів міністерства, тим самим спричиняючи ігнорування високими військовими чинами і чинушами виконання своїх обов’язків, радник повідомив наступне: «#вывсеврети #мухазрадофил #какяустал #зрада», найбільш виразним та оригінальним з сказанного був «дієз», але він був лише символом.

Радник президента, відповідаючи на провакативне питання журналіста, розповів, що своєю відповідю одному з користувачів facebook він хотів повідомити про те що громадяни України «нездатні осягнути суть та глибину впроваджених реформ», а не те що означають написані їм слова у такій послідовнасті.

Також, на чісленні запитання журналістів, радник Гаранта доповів, що facebook є одним з основних засобів проведення реформ не лише для М0, а і для МВС. Крім того, як він повідомив, «керівник МВС не вигаданий Госдєпом персонаж соціальної мережі, як закидали російські пропагандисти, а існуючий насправді керівник міністерства» тому що він його «бачив ще й в ютюбі», додав радник.
 
Завершуючи прес-конференцію Президент повідомив, що покладає великі надії на продовження врегулювання окупації у «Нормандському форматі», та зачитав рядки українського поета закатованого 30 років тому посібниками Кремлівського іга, «державним захисником» якого тоді був теперішній представник від України на «Мінських тьорках».
Зустріч з журналістами пройшла спокійно, якщо не враховувати неприємного випадку, коли прибиральниця «Дому з химерами», чий син боронить Україну на війні якої немає, втратила свідомість після слів Президента, про те що «Міністерство оборони України краще за інші міністерства втілює реформи у життя, та демонструє значні успіхи». Але, про цей інцидент і прибиральницю, забули відразу після того, як міністр повідомив про те що прибиральниця насправді працівник іноземних спецслужб, радник Президента підтвердив, що це #зрада, а журналістів запросили на фуршет з нагоди прес-конференції. Як пізніше повідомив лікар, що оглядав постраждалу, - вона втратила свідомість від своєї фантазії, яка спричинила до того що жінка уявила собі, після слів Президента, стан справ у інших міністерствах та за межами «Дому з химерами».
 
Сто років як сконала Січ.
Сибір. І соловецькі келії.
І глупа облягає ніч
пекельний край і крик пекельний.
 
Сто років мучених надій,
і сподівань, і вір, і крові
синів, що за любов тавровані,
сто серць, як сто палахкотінь.
 
Та виростають з личаків,
із шаровар, з курної хати
раби зростають до синів
своєї України-матері.
 
Ти вже не згинеш, ти двожилава,
земля, рабована віками,
і не скарать тебе душителям
сибірами і соловками.
 
Ти ще виболюєшся болем,
ти ще роздерта на шматки,
та вже, крута і непокірна,
ти випросталася для волі,
 
ти гнівом виросла. Тепер
не матимеш од нього спокою,
йому ж рости й рости, допоки
не упадуть тюремні двері.
 
І радісним буремним громом
спадають з неба блискавиці,
Тарасові провісні птиці —
слова шугають над Дніпром.
 
Василь Стус
 
Автор іронічного фейку з присмаком правди: Гіренко Олексій
© B@rograFF [15.09.2015] | Просмотров: 4388

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить