для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Совєт бєзопасності


Совєт бєзопасності
   Засідання Совєта Бєзопасності Високодуховної Країни йшло, як і було заплановано. Усі свої, усі усе знають. Ніхто не користується "новоязом".
 
   -Товаріщі! Наш орган недарма зветься "Совєт бєзопасності". Мова йде якраз про нашу безпеку, розумієте? Про нашу! І треба уяснити, що безпека наша ніяк не залежить від того, як живуть наші піддані, а лише від того, як вони себе почувають.- розпочав товаріщ Глазьєв. - Хто бажає виступити з пропозиціями?
 
   -Думають усі!- додав президент.- Народ повинен щось прохавати, ну, мульку про духовність там, про ворогів, ну і я, звісно, усіх того, переіграв. Давайте конкретно!
 
   - Нада щось і на Генасамблеї видати, щось потужне,- наморщив лоба Кисєль.
 
   - А ти не знаєш, що там буде?- обізвався Гундяй,- пошлють інтєлігєнтно, як у анекдоті про Василія Івановича. Пам’ятаєте? "Факт наліцо, факт наліцо". А то значить, хєр на рило, ги-ги-ги! розсміявся пастир хворих на голову овечок.
 
   - Ти, Гундяша, потринди ще, так я не подивлюсь, що ти генерал, а я- нєт. Завтра ж, нах, Леніна Ісусом призначу та на твоє місце Зюгана поставлю, давно проситься. Хоч мудак рідкісний, зате упоперек слова не скаже, не те, що ти, та ще й на гармошці може!- з люттю просичав Сам. Гундяй, похнюпившись, замовк.
 
   - Ну я, Володю, можу відсутність сирних та недостачу ковбасних продуктів пояснити тим, що, по-перше, усі розраховуємось за кримнаш, по-друге, на Донбасі нас, таки, вже чимало немає, а в Сирії нас немає ну дуже недостатньо. А як вже там поборемося проти терористів та за мир в усьому світі, так стане нафта по двісті. Тоді й заживемо! Як той казав, "Запомнітє етот твіт!"
 
   Пєскова шеф не перебив, навіть пробачив панібратське "Володю". Той обвів зібрання гордовитим поглядом: вчіться, дєті! Якунін собі під носа просичав: "Щоб хоч ти там навкав, поц!". Усі зробили вигляд, що не почули.
 
   - Так, а як освітлювати мій візит на Генасамблею?- спитав Вождь.- Там можуть бути проблеми. Русофоби, знаєте. Преса, давай, продовжуй!- схвально посміхнувся Хазяїн на Пєскова.
 
   - Тут, я вважаю, повинен бути подвійний підхід. По-перше, звісно, "Путінвсєхпєрєіграл" та "многоходовочка". Приплести сюди Мінськ, Донбас та Сирію. Одним словом, усе прогресивне людство було ошелешене могутнім словом нашого Президента!
 
   Присутні встали та зааплодували. Путіну вдалося, усміхаючись, ще більше розтягти повіки та примружитись: після чергової пластичної операції у нього гарно виходило примружуватись, а от робити круглі очі- ні. Зате в Китаї, як він сподівався, його скоро сприйматимуть, як свого. Навіть чергового двійника Путін наказав знайти з азійським розрізом очей.
 
   - Продовжуй!- схвально кивнув головою Хазяїн.
 
   - По-друге,- продовжував Пєсков,- судячи з усього, треба нашому народові показати, в яку прірву русофобії впав увесь світ. І майже ніхто, боячись обамофашистів, відкрито не підтримує багатополярність світу, наш альтернативний погляд на історію та майбутнє, наше прагнення до нового світового порядку.
 
   - Про новий світовий порядок вже десь колись хтось казав!- промимрив під носа Якунін. Йому якось недавно попав до рук старий підручник історії для середньої школи, от він і запам’ятав. Пєсков зробив вигляд, що не почув.
 
   - Ну, добре. Сойдьоть.- похвалив президент.- Тільки треба ще щось народові донести, показати усіх отих русофобів. Треба так зробити, щоб на тих з нас, хто сам живе за кордоном, або дітей туди відправив, народ дивився як на героїв.Як, блін, на мучеників!Без рідних продуктів, без рідної культури, науки та техніки.
 
   Гундяй подивився на свій Бреге, Лавров згадав про доньку, з якою російською спілкуватись було- краще повіситись. А Кисіль, як задрот-відмінник, тіг руку догори: визвіть мене, ну визвіть!
 
   - Добре, давай вже!- заохотив його Великий Брат.
 
   - Я от що порадив би,- почав Дімон Орденоносний.- Ми розуміємо, як Вас, товарищ Путін, зустрінуть в тому Нью-Йоркові. А через місяць- доповідь по Боїнгу, що теж, усі розуміємо, буде русофобською- далі нікуди. Я ось до чого. Нам треба підготувати наш народ до чергової навали русофобської істерії. Так давайте проведемо всеросійську акцію!
Я навіть назву придумав,- виклав Дімон, склавши молитовно руки, як перед телекамерою.
 
   - Яку? Давай вже!- роздалися голоси. Він витримав паузу (все-таки, профі!), потім, чітким і металевим голосом, виклав:
 
   - А нас-рать!
 
   Усі замовкли.
 
  - Щоб кожний боєць, тобто, громадянин, щоб усі, як один, масово...
 
   - Плече до плеча?- підказав хтось.
 
   - Нууу, не зовсім,- зам’явся Кисіль.- Щоб кожний громадянин виказав своє відношення до русофобів таким чином: нагидив у коробочку, а тоді й відіслав її кудись за кордон: до Гейропи, чи навіть до Штатів. Хай там наші вороги побачать наше до них відношення! І слоган рекламний двинемо: "Тут русскій дух, тут Русью пахнєт!" Ми розуміємо, як на Заході віднесуться до такої акції. Так і що? По-перше, зробимо її за ініціативою трудящих, пам’ятаєте, як при Союзі було?
 
   Ті, хто пам’ятали Союз, схвально загули.
 
   - А по-друге, наші прості люди побачуть, як кляті русофоби, що кільцем вже оточили матушку-Русь, ненавидять нас за ісконність та руськість!- патетично закінчив свій виступ Кисіль.
 
   Вожді подумали-поміркували, та й вирішили, що кращої ідеї вони не придумають.
 
   Як усі розійшлися, хазяїну чомусь стало тоскно. Бо він, як і усі, на засіданні присутні, знав, або принаймні, здогадувався, що оте, що відсилатимуть посполиті у отих коробочках, сприйматиметься на Заході, як його портрет. Чи скульптура. Та один хєр, нічого кращого для того, щоб покращити імідж хоч удома, він не придумав.
 
© Саня электрик [14.09.2015] | Просмотров: 2931
Метки: #Путін  #Кисельов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook