пароль
помнить
uk [ru]

То Що Я Маю Робити?


То Що Я Маю Робити?
Це, якто кажучи, "проба пєра", тобто мій найперший виплив, тож прошу Вас не хаяти багато, але вказати на помілки.
 
Що ми маємо? Ми маємо країну у стані війни (хтось ще має сумнів?). Акто ти це не назви, АТО, війна, але це усе ж таки війна. Добре? Бобре!
Що надалі? Ми мали вибори, на них переміг Порошенок. (ні, друзі, я за нього не голосував, тож запецькі- сидіть). Я також й не віддав свій голос за Тимошенко, адже цю істеричку я дуже добре пам`ятаю ще з 2004-5 років.. Я кожного разу віддавав голоси за інших, але не це важливо.
Якщо я тупий кацап (саме звір, а не північний сусід), тож я мав віддати голос за Пороха? (ну як всі? Адже- першотуровий він був? Але кожного разу я віддавав свій голос за ... ну то нехай буде ляшко-свобода-самопоміч-рух (непотрібне- викреслите). Я казав від серця. Що мені не подобається? Мені не подобається, що голосують за того "котрий пройде".. Люди добрі! А чи не маємо ми голосувати за того, кого ми бажаємо бачити? А не за того, кого ми скоріше за все побачимо? ТОді ми й матимемо свого дійсного президента.
 
А щодо ситуації в країні- ...був би сильніший за пороха лідер- мали б війну накшталт Грузії, мали б слабкішого- легли б під россю. Тож вирішаємо! Зараз- ми маємо деякий період, коли ми шукаємо свій шлях. Ви вважаєте, що у лютому 04 ми все вирішили? Ні! Ми тільки почали! А чи зможемо ми все це продовжити, чи ні- залежить саме від нас.
 
З Повагою, (с) Сліп
 
ПС. Прошу вибачення за незграбність- сам вже багацько побачив. Мій перший пост
© Andrew Dzyuba [05.09.2015] | Просмотров: 861

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.6/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить