пароль
помнить
uk [ru]

Генадій Люк: доктор правдивих наук


Генадій Люк: доктор правдивих наук
Існує такий собі УП-блогер пан Генадій Люк.
 
Колись я спробував зареєструватися на УП, але не зміг і залишив спроби. Тому спробую покоментувати блогера пана Люка тут, на паркані ДД.
 
Візьмемо такий його виступ: "Кумири вічно обманутих".
 
Цей матеріал – для тих, кому, нарешті, хочеться порадіти за власних дітей, а не за дітей Порошенка, Януковича, Ахметова, Коломойського, Литвина..
Гарна мотивація для читання. Хочу порадіти за власних дітей.
 
Щоб створити собі і дітям заможне, щасливе життя, потрібно спочатку чесно і принципово визначити ключові причини проблем – це і буде надійною запорукою руху до справжнього успіху.
 
Корінь усіх наших проблем – як, кого і за які заслуги ми наділяємо правом розпоряджатися нашими життями і нашими грошима.

О .. Десь таке я вже чув .. А, та це ж є лейтмотив дд-шних юльків! Мабуть пан Генадію теж юльок .. Лейтмотивом юльків є така сентенція:
 
Система управління нічого собі, от тільки не тих до неї обираємо!

Ну, це якесь прокляття .. Що не вибори, то не тих і нетих .. Шо за народ! - дивуються юлькі .. От же ж вони тут, як на долоні - ті, кого обери і почнеться у нас європа .. Та шо ви знову не за тих! Спробуйте хоч раз за тих і одужає країна, бо ті здолають корупцію ..
 
Натомість антиюлькі радіють: тих-тих обираємо! Ми люди темні - нам аби стабільність наших статків ! Аби не гірше, аби не гірше!
 
А, ми ж про формулу пана Генадія, про корінь .. "Корінь усіх наших проблем – як, кого і за які заслуги ми наділяємо правом розпоряджатися нашими життями і нашими грошима".
 
Виявляється, що обирати маємо за заслуги! Не завадило б розтлумачити про які "заслуги" йдеться .. Скажімо, в совдєпії обирали за надої молока ..
 
Виявляється, що ми наділяємо обранців правом розпоряджатися нашим життям .. Ну, звичайно, а як же інакше! ми ж обираємо їх у ту систему, що дісталася нам від совдєпії. А там, дійсно, партія розпоряджалася нашим всім .. І пан Люк, як і решта наших активних активістів, нічого проти системи не має .. Хай вже Президент срєдоточить всю владу .. Аби правильно розпоряджалися нашим життям .. А, і нашими грошима ..
 
Звичайно, далі пан блогер починає досліджувати осіб, яких ми обираємо .. Зайшов би він на ДД, був би першим генератором срачу. Особи - то наше все! Ми їх нюхаємо і ними колемося .. Ми з них балдєєм!
 
Тут, між іншим з'ясовується, що Тимошенко така ж, як всі .. Ну, слава богу, значить пан Люк не юльок .. Мабуть він правий радикал .. Чи навіть лівий .. Тут важко класифікувати, адже наші праві інколи дуже ліві .. Сільська традиція, сер.

У кого з перелічених політиків є конкретний бізнес-план реформування України – відносин "держава-бізнес", правової сфери, соціальної сфери, пресловутого ЖКГ? У жодного.

Ну .. (спробував я висловити сумніви, адже конкретних планів повно у всіх, бо це вам не АСУ руйнувати) .. Але пан Генадію врізав як відрізав:
 
Це – діагноз. Це – вирок.

Ну, і далі йде експертний висновок:

Якби ці політики дійсно усвідомлювали необхідність реформ – це питання вже давно стало б для них ключовим пріоритетом. А не портфелі, рейтинги і "соціальні ініціативи".

І далі подібне ...
 
Дісталося всім - і Тимошенко, і Порошенко .. Останньому - більше, бо він перебуває на посаді Папи.
 
*****************
 
А тепер дозволю собі висловити (без надій і сподівань) свою думку про корінь .. І про те, чому народ дивним чином обирає не тих.
 
Відкрию очі активним активістам, юлькам і блогерам-глюкам на таку просту українську обставину: пересічний люд не переймається реформами. Навпаки, більшість пересічного люду можна сміло віднести до класу спожівачів-пристосуванців.
 
Цю просту обставину слід доповнити таким умопросвітленням: У відповідності до притаманних пересічним консервативним мотиваціям вони завжди будуть обирати тих політиків, які є природними для існуючої системи управління.  
 
Тобто, якби ми жили за демократії, люд обирав би демократів. А за авторитарії люди обирає авторитарів.
 
Отже, якщо ми прагнемо бачити при управлінні в основному професійних і порядних (від слова "порядок") людей, то маємо намагатись змінювати авторитарну систему на демократичну .. Саме за демократії є запит на професійність і порядність.
 
А поки ми вперилися в пошуки тих, кому б довірити наше життя і гроші (за існуючої авторитарної системи), доти країна буде гойдатися між кризою і Майданом.
 
© Карт [30.08.2015] | Просмотров: 1581

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.5/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить