для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Проміжні результати


Проміжні результати
Проміжні результати. 
Вот так і хочеться шпалою межи вуха в'їхати деяким поборникам законності на нашому славному сайті. Але спершу спитати. Так скромно, тримаючи один кінець шпали на носаку черевика, а другий в лівій руці. От нафіга ви це робите? Чому водите хлопців, котрі гинуть за вас, мордою по асфальту? 
http://youtu.be/q3f0TBrqNqo
Ще раз повторю. Я не виборець ПС. Я не за екстремізм і тероризм. Але я за реальні зміни в країні, а не скакання з Русланою по сцені. Відрізання собачого хвоста поетапно до нічого хорошого не доводить. 

Ну, поіхали. Чи мали бійці ПС право на зброю? Я не знаю. Мені здається, що на те вони і бійці, щоб носити зброю. Шо пише Закон з приводу добробатів, чи батальйонів територіальної оборони я так і не зрозуміла. Але вони ж там ходили зі зброєю не перший день. То чого чекала міліція? Розборок з Ланьо? 
   І тут в мене питання до "націоналістів" і "патріотів", до всіх тих хто через Майдан на роботу ходив. Ви що, забулись де була міліція? А де були добробати? А де були волонтери? А де була держава?

Друге. Чи мали право носити зброю так звані "цивільні особи"? А от тут однозначно - ні! Навіть якщо вона у власності законно. За фото Йоббака з карабіном на фоні міліціонерів, мєнти повинні сісти. Не бути відсторонені від посади, а засуджені. 
Прошу дуже. Це фото 2014 року.

Ви це підтримували? Добре, молодці! А що змінилось сьогодні?  Ах, міліція з народом! Так?

Чи ми попросту за різний народ говоримо? Ви не про цей часом?

Кажуть що ПС не мав права на самосуд. Скоріш за все це правда. Але тоді повинен був би бути державний суд. І де він? То може ПС був не правий? А за що в такому разі зняли голову ОДА Закарпаття і всіх голів РДА? Чому відсторонили все керівництво митниці? Кажуть, що і міліцію будуть "перетрахивать". Поживемо-побачимо! Вони певно в чомусь неправі? А чого тільки звільнення з посад? А може відпустити, як київських прокурорів? Та хіба тільки їх

Щось мені здається, що то вже харош. Якщо держава не працює - то працюватимуть автомати. Якщо ви, суки, ніяк не нажеретесь - то є мінімум два шляхи. Перший - то запхати ті ніштяки вам глибоко в горло. А другий - вибити зуби, щоб апетит зменшився. Подивимось на Балог, Ланьо, Лендиків. "Дядя Пєтя, гдє посадки?" Чи я не за адресою звертаюсь?

І останнє. "Запад нам паможєт". Тобто тепер не поможе. Не смішіть мої капці! Захід взагалі зрозуміти ніфіга не може. Вони не розуміють. Як так можна свою краіну просирати і розкрадати. Але Ющенко зробив добру прививку. Так що не тільки Яценюк курити навчиться. 
А нам потрібна зброя. Кожному. І право на іі використання. Тоді подивимось на бажання Йоббаків повийобуватись. І Авакових постріляти. 
http://youtu.be/AFEIMS3xc9w
В першій годині ночі тихо, мирно згоріла машина обласного прокурора Закарпаття. Хто на черзі?..
© Сторонній [16.07.2015] | Просмотров: 6465

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/78

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook