для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Аффектний розлад


Аффектний розлад
Не сказати, що я перманентно перебуваю в гарному настрої ( та і в кого він зараз гарний ?). Але організм сканує. Сканує на пошук позитивного сигналу ( негативу, ви ж розумієте, вистачає ). Очевидно, в людській природі закладений певний маятник, як запобіжник від депресій та апатій.
Отож, сигнал початковий був позитивний. Виступив голова облгазу, оголосив про зміну постачальника, попросив не хвилюватися, за червень заплатити за послуги по старому р/р, а з 1 липня по-новому. О, думаю, нарешті хоч десь та сталося. Який там рабинович у якого рабиновича забирає бувше народне багатство, яке нам до того діло, але вже те, що обішлося без штурмів слюсарами кардинала офісу бухгалтерів короля, та й на тому дякуємо. Зрештою, це ж так цивілізовано - ви там один одного хоч відстрілюйте, а співробітникам та клієнтам дайте спокій. Так повсюду у світі.
Йду платити до банкомату. Не приймає. Заходжу в сам банк, питаю, відповідають - ми ще договір з новими не заключили, йдіть в Ощад, вони, начебто приймають на новий рахунок. По дорозі ( а поруч все) заходжу в ГГ - що? як?
Чекайте, кажуть, питання власника під питанням, в будь-якому разі, треба буде перезаключити договір. На порозі Ощадбанку зустрічаю знайому - воно тобі горить ? дай устаканиться все. Так-так, перекинулись пару словами, Реформа. Я згадав, як це діло поставлено в Португалії, вона зітхнула, на тому й розійшлись.
Годину тому приносять. Приведу повністю, щоб шановні співфорумчани допомогли розгадати з якої епохи цей документ.
"Шановний абонент, Вам необхідно.............................укласти новий договір про надання послуг з газопостачання. При собі необхідно мати:
Довідку про отримання інструктажу з ТБ та безпечного користування газом у побуті ( взяти......)
Копія документа про право власності на житловий будинок,
Копія технічного паспорту на житловий будинок,
Довідка про склад сім"ї ( для дітей до 18 років має бути вказана повна дата народження) - з міськради,
За наявності пільги - копія документа про надання пільги,
Абонентська книжка ( де пише слюсар),
Повірка газового лічильника, в разі закінчення терміну,
Додатково- при консультації 223-322,
В разі неукладення договору........буде припинено.............."
 
А тепер порада Арсенію Петровичу. Заради поверненя Дюмі доброго настрою, не могли б Ви особисто і разом з Вашою численною реформаторською командою вийти якось в "люди", зайти на ринок, в кав"ярню, магазин, перукарню, тощо. Вийдіть, не бійтеся. Там ви побачите які з себе відносини покупця і продавця, надавача послуг і клієнта. Можливо до вас дійде величний смисл поговірки "клієнт завжди правий". Так би і реформи легше робилося. Все ж таки матимете якесь уявлення про те, як побудовано світ.
З надією на збавлення від аффектного розладу громадянин цієї країни Дюма А.А. (тільки ж не кажіть - "хадіть нада", пробував, не допомагає ).
    
© Дюма [10.07.2015] | Просмотров: 3702

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook