пароль
помнить
uk [ru]

З прадавніх часів до наших днів.


З прадавніх часів до наших днів.
Прадавні часи. Рік 2012
 
  Зібрав прадавній Президент України - Янукович Віктор Федорович своїх бояр - фракцію у ВР, Адміністрацію Президента, інших кілька підорасів, та й повіз їх у Межигір'я на екскурсію. Водили всю ту публіку по алеях, спусках та підйомах маєтку спеціально найняті люди (не самому ж ВФ напружуватися.) Ходили бояри та дивувалися : "Ляпота!!!!".  А наприкінці екскурсії з'явився й сам Віктор Федорович : "Ну що, підораси, прогулялися?!  Бачите, суки, роботи непочатий край - майданчик для гелікоптерів недобудований, поле для гольфу ледь дотягує до світових стандартів, баня  на початковій стадії будівництва, Хонку молдавани тільки штукатурити почали....  Погано працюєте, гниди! Бідує ваш Президент!  Маму вашу імєть буду якщо не за працюєте як слід!!! ".
Їдуть підораси додому й важку думу гадають :" На чорта воно нам здалося, щоб так мучитися". Їде й міністр Порошенко десь у 6-й маршрутці на 6-му місці...
 
Наш час, рік 2015
На велике щастя ліволюція перемогла й Порошенко Петро Лексєєвіч вже не їздить маршруткою (нехай й урядовою)  у  Межигір'я, та й Віктор Федорович наче далеченько. Але працювати українцям таки потрібно добре, бо  не приведи Господи, так і не вийде хатинка Петра на рівень Вітіної хатинки.
 
Написано за результатами екскурсії вихідного дня  на дачу  ВФЯ.
© Пирк [06.07.2015] | Просмотров: 1336

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.2/29

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Зареєструватися



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

пароль
помнить