для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Великий Бемц


Великий Бемц
Почати треба було б з приходу до влади Юрія Андропова. Хоча, по правді сказати, всі складові майбутньої тріади на той момент вже склалися: постав в повний державоутворючий зріст криміналітет, дійшла до крайнього ступеню цинізму партверхівка ( деморалізувалася і аморалізувалася партсерединка) і, що, немаловажно для подальших подій, встигли емігрувати до Америки іудеї коліна Валентинова (всі ж бо знають, що євреї інших одиннадцяти колін репатріювалися, тобто відбули в Ізраїль,  в землю обітовану, а дванадцяте - ні, бо "розумне"). Хто зна, як довго тягнули б ці групи з банкетом на одній шостій частині суші, якби їх не налякав Андропов. Ну та якось воно минулося. Тільки приступили чекісти до справи, а тут головчекіст раз - і ласти склеїв. Але той наведений жах відмітимо і покладемо його на поличку, він нам знадобиться.
Відступ 1. Я свідомо уникаю дефініцій "народ" , "маси", "манюпас", "виборець", як таких, що в контексті являють з себе безкінечно малу величину ( хто образився, нехай згадає, як впродовж одного року ця "дефініція" проголосувала абсолютною більшістю за абсолютно протилежні речі). Кінець відступу.
Чорнобиль, Афганістан, раллі озброєнь - державним інститутам було де себе дискредитувати в повній мірі. І тут прийшли вони. Тріада. Десь там про людське око говорилося про кордони, суверенітети, конституції, свободу слова, підписувалися міжнародні договори, етсетера, етсетера, етсетера. Чекісти відповіли "національним" рухом. Та пізно. Нагулявша добрий апетит тріада, рішуче взялася до справи. Розділ, захоплення, дискредитація того, що ще якось жевріло: силовиків, армії, ВПК, науки, освіти, культури. Полилася перша кров. Між собою - нехай би ( витрати на виробництво), але розпочалося полювання на всіх, хто одним своїм існуванням унеможливлював утвердження, як каже Соскін, держави стаціонарного бандита. Десятки імен ( від Талькова до Чорновола ) ми знаємо, а скількох - не знаємо: непродажніх суддів, чесних "желєзяк", щирих патріотів свого народу, депутатів з совістю, тисячі ? десятки тисяч ? сотні...?
Відступ 2. В цей момент утворилося перше коло пов"язаних кров"ю. Не міжусобною  ( на те в них існують "пре"дяви", "замовлення" і "відступні"), а нашою, громадяни. І то перша омерта їхня. І не дивуймося, що коли судять ( якщо доходить діло до суду) Ходорковського, чи Лазаренко , чи ще якесь "-ко", ми не почуємо жодного слова не про те, як вони "між собою", а як "вони - нас". Кінець відступу.
  Під міленніум тріада контролювала практично все. Но був нюанс. Прийшов час змінити трєніки на фраки і стати рукопожатними в світи сильних. І тут згадалося про "прибитих" (здавалося б ) чекістів -  а що, ці хлопці мають і клепку і зв"язки, а у випадку чого ми їх бритвою по горлу і в колодязь. Но чекістів недаремно навчали всяким штучкам -дрючкам. Тихою сапою, помолясь ( бо ж то все люди набожні), чекісти приступили до реваншу. Першим взятий був медіапростір ( телефон-телеграф-типографія, як вчив вождь), надалі правду почути можно буде тільки із їхніх холодних вуст. Затим настала черга главфінансів - Газпром і Роснафта. Тріада була поставлена перед вибором: або лягти під чекістів, або бути ліквідованою, або піти на співробітництво. Розумніші ( в тому числі і навколоукраїнські вибрали третє).
Відступ 3. Це друге коло, пов"язаних кров"ю і скріплених омертою. Зараз, поки чекісти банкують, будь-хто з "тріадних" скорше вмре здоровою смертю, ніж признається перед загалом в своїй згоді на співробітництво, чи заляганню "під". Кінець відступу.
Чекісти надії тріади виправдали. Потекли потоки в білий світ, повезли акції на світові аукціони, закупалася ліквідна і легальна нерухомість, проводилися міжнародні "стрілки", але вже при краватках і під юпітери.
Але сталася криза. На заході, тобто світова. Ну знаєте, закон Фібоначчі - не було-не було і на тобі. Захід став рахувати гроші, сортувати, ревізувати.., кепські справи. І тут! Роздивилися ! Мало того, що лінія Фібоначчі вибрикнула ( як завжди невчасно), та ще й виявляяється ці паразіти зі своїми, чесно вкраденими, поміж ногами плутаються. Бий своїх, щоб чужі боялися - це не про них, не про заграницю. Там якраз навпаки. І пішла розкрутка.
Чекісти занервували - так ми зараз ого-го ! світову війну ! тільки троньте ! Янукович - та я ж, та ми ж, ....е ні !
Час прийшов. Він по сторонам, а навколо самі чекісти з косами стоять,....і тішіна.
Відступ 4. Гібридне вторгненя в Україну відбувається за одним і тим же сценарієм: попереду йде тріада бандюки-адміністрація- бувші екси-циніки . Як показав пан Ігор Коломойський відбороти територію можно тими самим методами, нахлобучивши відповідним чином місцеву тріаду. Кінець відступу.
Наступ на чекістів йде серйозний ( бюрократична машина на Заході один раз запущена, вже зупинитися не може).
Опір чекістів стає все запекліший. На боці Заходу виступають ображні чекістами "брайтонці", недобиті чекістами "вільні" кримінальники і якесь невелике число мастодонтів - ексів. За чекістів "б"ються" в Україні ( а у нас править тріада) "ходячі" під чекістами ( іноді, як у випадку з Медведчуком - прямо ходячі), безумовно симпатузують екси-циніки з партноменклатури і просто поставлені чекістами під матюк. А поставити є чим. Архіви першої пов"язки кров"ю всі у них. І другої. Наші тріадисти збентежені до краю. З одного боку ці лякають, з іншого - ті. На кого ставити.
А тут до того ж чекісти постіно в"яжуть і в"яжуть новою кров"ю: Майдан, Одеса, Іловайськ, Дебальцево....
І чим той "бемц" закінчиться, один Бог його святий знає...
А хтось чуде -  а ми зараз, як вийдемо, та як скажемо, та як прокотимо на майбутніх виборах...
Шановні й любі співгромадяни. І ті, які голосували абсолютною більшістю на першому референдумі, і ті, які на другому. Жаль мені вас. І себе...., бо я й голосував так само.  
..І Порошенку не задрю, як людині, а як політику задрю: не всім в історії випадає шанс стати за власним бажанням хоч Богданом, хоч Петром, а хоч і Павлом ( тим, що до того звався Савлом).  
    
                          
© Дюма [27.05.2015] | Просмотров: 1631

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook