для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Як виграти українсько-російську війну


Як виграти українсько-російську війну
Війну можна виграти лише зламавши путінський розрахунок на економічне зубожіння українців.
Що робить наш уряд? Він намагається підняти тарифи на газ і тепло до європейського рівня. Цей сюрприз нас чекає восени. Найбільше від цього постраждає сільське населення, яке має власні газові котли. В наслідок цього українці проклянуть свій уряд і знов дуже захочуть "дешевого" російського газу, що призведе до повернення запутінців і фактичної втрати незалежності країни.
 
Що уряд має зробити? він має разом з кредиторами ЄС та США узгодити план запуску економіки України. Успішна Україна призведе до краху режим Путіна і відкриє для ЄС та США російські ресурси, тому гра вартує витрат.
Треба переконати МВФ дозволити уряду продавати населенню газ та тепло за українськими а не європейскими тарифами. Для погашення  існуючих боргів треба заохотити наших кредиторів у відборі власності українських олігархів, придбаної з порушенням українського законодавства за часи Януковича та більш ранні. У такий спосіб ми вбиваємо трьох зайців: гасимо борги, залучаємо інвестиції та караємо корупціонерів.
Стосовно окупованих Росією територій Донбасу потрібно відмовитися від надання їм соціальних гарантій, тепла, газу, води, та ел.енергії. Натомість запропонувати програму продуктів, ел.енергії, води та тепла в обмін на вугілля. Ніякої реінтеграції доти, доки окуповані території не будуть демілітаризовані, а в решті України не запрацює економіка.
© 67viktor [26.05.2015] | Просмотров: 1110

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/13

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook