пароль
помнить
uk [ru]

Порошенко. Брехня про безвізовий режим з Європою.


Порошенко. Брехня про безвізовий режим з Європою.

Пан Петро Порошенко рік назад розповідав нам байки про безвізовий режим з Європою, який запровадять з початку 2015 року.
 
А ось вже і 2015 рік. І 21 травня відбувся саміт саме з цього питання у Ризі. Головною новиною стало те, що ніякого безвізового режиму з Україною не буде і найголовніше і не планується у найближчому майбутньому. На що пан Президент дав коментар каналу 1+1 (дивися вранішні новини за 22 травня youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4Ko6iHRL7RM&index=4&list=PL1neMztLSbMM8MIsS0SAZWoj5NWlwSDp5)
 
«Я що схожий на розчаровану людину? Ні. Ми добре постаралися, ми добилися … і бла-бла-бла». Виходить, що в пана Президента все добре, він не засмучений тим, що не дотримався обіцянки, яку давав українським виборця. Якщо насправді то це вже і не перша обіцянка пана Порошенка стала брехнею. Він  обіцяв за два тижні припинити війну,  обіцяв створити дієве антикорупційне бюро, обіцяв продати «РОШЕН». Схоже формується у Пана Порошенка неприємна звичка обіцяти і нічого не виконувати. А це тому, що пан Порошенко як Президент України знаходиться над законом.  Він має велетенський вплив, натомість немає жодної відповідальності.
 
Настав час  виносити уроки з наших вчинків. Без дієвого закону про імпічмент президента Петро Порошенко перетвориться на Януковича № 2. Тому, що влада без персональної відповідальності зриває дах.
© Feodot84 [25.05.2015] | Просмотров: 2562

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/57

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить