пароль
помнить
uk [ru]

Ах, каким он парнем был


Ах, каким он парнем был
Сьогодні пасмурна погода. Туман, хмарність, сонце не пробивається. Здається сама природа плаче над смертями Політика і Журналіста. Ще зовсім молоді люди трагічно загинули від рук вбивць. Калашніков Олег народився в 1962 році, а Бузина Олесь в
1969 році.  Двоє були політиками. Калашніков дійсним депутатом Верховноі Ради, а Бузина кандидатом в депутати Київської Ради.  Іх життя було присвячене боротьбі за кращу долю свого народу, покращенню його життя і зростанню рівня свобод. Як справжні військові і діти військових вони не шкодували себе і свого життя в боротьбі за наше світле майбутнє. Олесь - син офіцера "п'ятірки" КГБ. Олег - сам офіцер-розвідник. Вони словом і ділом боролись за своі переконання, думки, політичні уподобання. Проти Бузини неодноразово здійснювались провокацііі. Він був звинувачуваним в багатьох політичних процесах. Калашніков сам приймав активну участь в політичній боротьбі, організовував багатотисячні мітинги проти діючої влади, на підтримку Президента, котрий був обраний більшістю населення Украіни. Його голосні виступи закликали народ до нерозкачування човна і підтримки законно обраного уряду. А твори Бузини - це літературні шедеври, котрі показували новий погляд на старі, заскорузлі, нічого не варті малороські подіі. Його праці, як промінь світла в темному царстві, вказували нам правильний шлях до союзу народів-братів.
   Абсолютна більшість народу Украіни скорбить за цими героями. А мене особисто дивують коментарі войовничих невігласів, без краплі гуманізму і політичної терпимості. Як, для прикладу, можна боротись десять років за хведералізм, і виступати проти Калашнікова. Або критикувати за порушення Правил і бути незадоволеним Антимайданом. Чи 20 лєт спустя розмірковувати про нове бачення чисел 1, 3, 7, але не радіти новому баченню творчості Шевченка.
   Люди! Нам бракує толерантності!!!   Наші душі черствіють!! Ми повинні подати один другому руки і не звертати уваги на те що було колись! Ну, чи рік тому! Яка різниця?  Гуманність, всепрощенняі любов - ось що відрізняє нас від звірів і ватніків. Пробачте всіх тих хто срав вам в борщ і вбивав ваших рідних і близьких. Вони ПОМИЛЯЛИСЯ. А зараз повністю змінилися. І будуть будувати разом з нами наше спільне світле майбуття. Це ж такі самі украінці, як і ми!
   Тьфу!!!
© Сторонній [16.04.2015] | Просмотров: 1341

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.7/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить