для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Спадщина


Спадщина
Пролог.
"Сегодня Винница встречала троих погибших Киборгов, привезенных из Днепра. Пришло много людей. Очень много.
Не было НИ ОДНОГО представителя власти"
 
Власне лог.
Важко назвати точну дату, коли вони з"явилися. Тому мусимо обмежитися приблизними історичними рамками. На час окупації Москви Польщею, їх ще не було, а вже на момент підписання переяславських угод, були. Й багато. Я не беруся це довести, але маю тверде переконання, що їх з"ява пов"язана з приходом у московську владу німців. От ті відомі видумщики і створили хохлокацапський (чи, як ваша ласка, кацапохохловський) народ. Щоб не вдаватися в подробиці (всі ж бо знають німецьку пунктуальність і схильність до орднунгу), скажу тільки, що під німецькою рукою для того народу було створено всі необхідні атрибути: уніфікована мова, формалізовані збройні сили, написана історія (хохлокацапська), адаптоване адміністрування, тощо. Визначені й вороги (довічні). Консенснусно. Ваші плюс наші. Тобто поляки, українці, євреї. В себе в Німеччині у них порядок був ого-го, поіменний, а для хохлокацапів - злегшену форму: нехай одні назвуться великоросами, інші - малоросами, хто ні те, ні се - басурманами, ну а нові набутки - новоросами. Строго-настрого не допускалося одне - не дай боже, щоб хтось відмовився класифікуватися. А такі спроби були - то поляки зі своїм орлом, то українці з писанкою, а то й чеченці з шамілями. Метрополія (Німеччина) треба віддати належне, в біді не полишала. Наваляться гуртом і щеплення роблять - тільки в хохлокацапи, а за те, що мрієте - навіть не мрійте! Жили вони поживали так, аж поки не сталася світова війна. Перепало тоді і німцям і хохлокацапам. А найприкріше (для хохлокацапів), що владу в Хохлокацапії захопили євреї (жиди - по-хохлокацапському). Ті зразу почали з розширення кола автохтонності. Віднині, ми - совєтскій народ. І баста. Хто проти совєтского народу, чи, побий тебе лиха година, совєтской же власті ? А ну, прошу пана до цугундера, або в Дубровлаг (як пан наполягає). Звичайно, німці таку втрату пережити не могли. Хоча, треба сказати, і серед них були недурні люди. Один із них, випускник МВТУ (тоді ще не імені Баумана), прокламував як міг -помалу ! давайте зробимо щось новеньке, не всі там совєтскіє люди (бувші хохлокацапи), в тій Хохлокацапії проживає щонайменше 30 мільйонів руських і 10 - українців, може...Не дослухались. Та й де було Гітлеру тягатися в хитромудрості з євреями.
Попер. Громив без розбору, що євреїв, що хохлокацапів, що руськіх, що українців, а вже поляків - генетично не переносив. Ну й дали. По рогам. А заодно збулися численної групи руськіх і українців. А совєтскій чєловєк вижив і дожив до другого приходу німців у владу.
Прийшли, обдивилися навколо. Ну що. Євреїв поки не чіпатимемо. Совєтський народ - якось не модно. Давай знову повертатися до Хохлокацапії. Провели контрольну приватизацію- о, та тут всі свої! Контрольну бандитизацію - тим більше! Контрольну вертухаїзацію - наче й не було 300 років спротиву.Та ж кльово все ! Наливай да пєй.
І тут Майдан. Звідки? Хто такі ? Чому досі живі ? Німці, караул, виручайте, під загрозою хохлокацапський проект !
Німці - та що ми, та як ми, та невдобно ж ..Хохлокацапи - отакої, так гарно всілися на шию народам, ділимся з вами по-братьски всім, що нацарювали, а ви тепер з"жджаєте ? Так ми ж можемо...
Вговорили. Та й требувалось, чесно кажучи, не багато. Всадити і в Києві хохлокацапську владу. А далі воно піде.
Бо немає кращих розпорядників для Хохлокацапії, як самі хохлокацапи. Тільки поправляти їх треба, час від часу, а то гляди ще згадають, що вони колись були українцями, руськіми, чи ще отими, грузін- бля- грузінами...
 
Епілог.
Коли закінчиться ватний стрім, а він і виник, як засіб анігілювання українського, руського ( та й білоруси, очевидно, докечаються) начал, те, що я написав вище, стане ясним, як божий день, кожному дурдомівцю.
 
P.S.  І ви поставите Дюмі хороші оцінки (а не такі, як збираєтесь зараз). smile3
  
      
© Дюма [02.04.2015] | Просмотров: 3887

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook