для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Яким був Сашко Білий


Яким був Сашко Білий
Я познайомився з Сашком у 2007 році, коли наша компанія будувала водогін недалеко від Рівненського літейного з-ду. В якийсь момент двоє місцевих бульдозеристів,  взятих нами на субпідрядні землерийні роботи змовилися і підняли в 1,5 рази розцінки  на свої послуги. Ми відмовилися.  В результаті на декілька днів укладені труби залишились не зариті. Звісно  це спричинило ряд незручностей для мешканців району, почалися скарги. Ми терміново шукали  техніку на заміну. А я також був змушений приїхати у Рівне на «ковьор» до замовника.
 
На ранок під’їхав Сашко з своїми хлопцями, підтягнулися місцеві мешканці. Наше знайомство почалося на підвишених тонах, але через годину ми вже сиділи в кафе і розмовляли, а на завтра обидва бульдозериста прибули з своєю  технікою на наш об’єкт і приступили до своїх обов’язків,  по старим розцінкам. Потім він підтягнув нам ще одного… Після здачи об’єкту  в експлуатацію ми знову зустрілися і я попросив Сашка прийняти в дар частину, з зекономлених на земляних роботах, коштів. За три місяці набігала досить суттєва сума.  Він відмовився, але  розповів про невелику проблему з газовими трубами маленького діаметру, для когось з своїх близьких у селі. Ми її з радістю вирішили.
 
У нього буле дуже загострене відчуття справедливості, і він складно підлаштовувався до нових обставин… Сашко  буквально з першого погляду міг розгледіти  в  людині хабарника, і ще на відстані, буквально на нюх відчував  щурів і покидьків.  Можливо йому не вистачало толерантності та ораторської майстерності, але  щирості  і гідності  у нього б вистачило на всіх  правоотримувачів  і бенефіціарів  революції гідності.
 
Останній раз ми бачились у січні  минулого року.  Він був ідеаліст, вірив, що Майдан  винесе на поверхню порядних і талановитих українських управлінців, і що через рік другий заживемо…
 
Вічна пам'ять
© Sergey Sulima [24.03.2015] | Просмотров: 3365

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook