для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Як поставити Пєтю в стойло


Як поставити Пєтю в стойло
     Я вам щось розповім. Тільки ви не ображайтесь. От є держава. Забийте на всі мудрі визначення, що це таке. По-простому - то така велика отара на чітко визначеному пасовиську. Є трохи силових структур у вигляді собак і трохи адміністраціі у вигляді пастухів. Ну і головний пастух. Тобто президент. І його вибираємо ми - вівці, раз на п'ять років. І він бідака вже синій і з мішками під очима через пів року, бо так дбає, щоб ми мали що їсти і де спати. Ага! Вам вже смішно, чи ще ні?
   Бачите, як легко доходить на прикладі отари. Пастухам, по великому рахунку, до лампочки, чи вівці п'ють, чи сплять, чи їдять. Головне щоб вони давали вовну, молоко і м'ясо. Нє, ну буває, що візьме пастух маленьких ягняток і доглядає і ростить аж поки вони великими не стануть і можна буде на них щось заробити. А буває, що приїде пастух з Молдавії і пробує вижати з стада все що можна за п'ять років. Бо навряд чи получиться більше.
http://youtu.be/lKTIqW6z3c0
   Во-о-т! Тепер ми підійшли до того з кого вибирають головних пастухів. Нє, ну, не з овець же ж. Хтось на пострадянському просторі промайнув в Білорусі, а так з пастухів і собак. Може ви ще когось знаєте. Я - нє! Не враховуючи Януковича. Бо біля кожної порядної отари крутиться ще й купа вовків. Ну і тут Україна показала загальну відмінність. Вибрали урку. То, типу, щоб не Юльку.

   Ну й, нарешті, хто вибирає?! Нє, ну ми, раз в п'ять років, маєм реальний шанс змінити все і тд і тп. Ага! Щоб не так! Де ви бачили, щоб вівці пастуха вибирали?  У кожного стада є власники. Де один, а де і 200. Вони в сторонці. Тобто в Англії, Монако, на Кіпрі, чи в Австрії, на крайняк. Але вирішують вони. І відповідно до того хто з ким домовився, хто кого купив, чи обламав,вибирають головного па...ризидента.
   Якщо хтось думає по інакшому - флаг йому в руки і вперед на побудову раю в окремо взятому селі при допомозі громадських осередків.
   Ми ж повертаємось до наших баранів. Тобто вчора ми мали головного пастуха з вовків, а сьогодні з власників. Як говориться: "Вніманіє, вопрос!" А для кого він буде використовувати ситуацію в першу чергу? То так якби ми на акцію в супермаркет потрапили: кожному 25-му на виході вертають гроші за все що він купив. І ми, з такою безплатною тачкою, виїзджаєм з магазину і починаєм роздавати все всім, хто в потребі. Уявили собі? Я - теж ні. Навіть себе, такою матір'ю Терезою уявити не можу, не те що Порошенка. Нє, ну колєгам він проставиться. Навіть комусь щось продасть задешево, з того що вивіз. Але нам? З чого б то, раптом?
   Ну, нє - скаже якась літаюча в хмарках людина. Які вівці? Які пастухи? Та в нас Президент на бульдозері! Та він по англійськи! Та не можна розхитувати човен!? А я знаєте, що скажу?  - Спустися, курва, на землю!.. Ми ж по-простому домовились. Нє?

   Я вчилась на тому самому ф-ті, що і наш Пєтя. Тільки на десяток років пізніше. То і в мій час був кгм... зброд персон далеких від народу, а в його!.. В нас тут є ще представники цього ж факультету. Так що не дадуть обманути. Дальше... Нашою професією стало вміння красиво брехати. Тобто, розмовляти мовою дипломатії. Вот! А він ще й аспірантуру закінчив. Правда захистився аж через десять років після закінчення. Чуть не зі мною разом. Але то таке.
   Друге. Ви собі уявляєте, щоб я все своє життя крала, домовлялася про дерибан, розпилювала бюджет, перерозподіляла фінансові потоки держави в свою кишеню, а тепер все для краіни, все в ім'я краіни. І раніше для цього треба було зі всіма домовлятись, всім платити, а тепер бєзвозмєздно, тоєсть даром. Ну розпитайте хоча б власника кіоску, якщо ви такий наївний.
  Ну і човен. Не можна розхитувати!!! То все ФСБ і Путін. Їм на руку. Нда-а-а! Та мені, вибачте, похер кому то на руку. Я не хочу іхати на гарі в машині з дровами і п'яним шофером по ріллі. Та й чо його розхитувати, того човна. Він класно йде на дно, як сокира без топорища. Якби не різні волонтери і всенародна підтримка давно б з раками вже б говорили...

   Любі мої... Нє! Милі мої... Знову не так... Йоб вашу мать! Во! Та ви що з дуба грохнули?! Який Путін, яке ФСБ? Нє, ну якщо комусь приємно бути вівцьою, чи бараном, нема проблем. Але якщо людиною, громадянином...
Перше. КОпаєм в дупи своіх депутатів. Хоч в прямому смислі, хоч в переносному. Вимагаємо відставки Гройсмана (він вже там на пару відставок накерував). Друге - закон про імпічмент в дієвій редакції. Всьо!!! І якщо десь хтось якогось Лесика за цей час з гімном змішає, або в диню в'іде - нічо на руку Путіну не піде. І Порошенко запрацює до прийняття того закону. Особливо коли вже під час проведення імпічменту можна буде карну справу порушувати. Думаєте довго? Нє-а! 1,5-2 місяці. Залежно від "волни". І всьо! І кожний наступний  знатиме наперед. І вилетить так само. А нє... Ну почекаємо, що там Фірташ знову вирішить...
http://youtu.be/vCsRaD-2uW0
© Сторонній [13.03.2015] | Просмотров: 9258

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/87

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook