пароль
помнить
uk [ru]

План по котлам


План по котлам
"Зараз я вже можу повідомити, що сьогодні вранці Збройні сили України разом з Нацгвардією завершили операцію з планового та організованого виведення частини підрозділів з Дебальцевого", - заявив Порошенко.
 
Респект, гражданін Порошенко! Вмієте планувати, гражданін Порошенко…
От як почали з тотального врожаю на міліарній ниві «Ізварино», так і пішов цей комбайн косити далі нон-стоп.
Після Ізварино були зроблені належні висновки і у нас на черзі з’явився Іловайськ. Це, без сумніву, також було вельми «планове і організоване». Чи не так, гражданін начальник? Ніколи не забуду і не прощу радісні зойки в неті про необхідність отого помпезного військового параду під час іловайської мясорубки. Це ж піднімає бадьорість бійцям в окопах на недосяжну височінь. Їм не потрібна ота броньована техніка на передовій. Вони і без неї чудово утримаються, адже в Києві такий мармеладний парад!.. І все це - для підйому військового духу; їхнього, між іншим! Могли б і подякувати партії та уряду за ту турботу. Ну, хто вижив, звісно.
Що там було після Іловайська? Здається, блокпости? Номери пам’ятаєте чи вже забули? Там також все було заплановане аж до останнього пострілу з боку кацапів.
А вже останній, найбільший пиріжок від нашого кондитера – Дебальцеве. Його рецепт. Фірмовий. З м’ясом. І кістками. Каже, так і було задумано. А знаєте для чого? Щоби показати справжнє обличчя бандитів і сепаратистів. І в цьому є певна логіка. Адже як можна найрельєфніше продемонструвати звірину суть садиста? Дати йому яку-небудь жертву і ножа. Далі він і сам управиться. А у вас появиться наглядна картина пошматованої жертви, яку ви зможете продемонструвати світовій спільноті. Правда, у тої спільноти коротка пам'ять, тому жертовність з боку ВСУ і добровольців повинна бути явищем перманентним.
 
"Ця позиція і успіхи були нам дуже необхідні в Мінську під час переговорів, і після Мінська. Ми змогли продемонструвати всьому світу справжнє обличчя бандитів, сепаратистів, підтримуваних Росією, яка виступила гарантом і безпосереднім учасником мінських переговорів", - підкреслив Порошенко.
 
А в принципі, позиція пана Порошенка і його адептів правильна, тому що – позитивістська. У всьому можна знайти свій позитив, з будь-якої купи можна виколупати раціональне зерно. Я от зараз думаю: після Дебальцевого у неідентифікованих «бандитів» звільниться певна кількість різноманітної металевої зброї і напівживої сили. А наш начальник генітального штабу під мудрим проводом найліпшого знавця англійської мови мусить вже після Дебальцевого щось таке нове замутити. То хто у нас буде наступний? Від чиїх позицій почнуть бігом відводити крупний калібр? Може, ставки почнемо робити в цьому казино? Хто ставить на Піски? А хто – на Маріуполь?.. Бо може ми тут, у Пісках, програємо, і у світової спільноти знову появиться можливість заглянути у звірячі оченята кацапосепарів, а може ми виграємо головний джекпот – залишитися живими. Хто його зна… Самому цікаво.
І тут головне, щоби на передовій не появилася ота новітня техніка, якої у нас в дійсності, до біса, і якою в скрутний час можна буде підняти всім бойовий дух по ТВ.
Ну, і щоби з нашого боку ніяких укріплень нових не набудували. Але поки-що з цим все нормально; як було – так і залишилося. Тобто, нові капітальні фортифікаційні споруди не псують навколишній ландшафт своїм залізним бетоном.
Я так розумію, що це також все в планах.
Але ж то не нашого ума справа? Наше діло – автомат, окопчик і вечірнє «Аллаху акбар!» з окопчика напроти.
То кричать сепаратисти невизначеної шерстяної породи з кадирівським акцентом.
З місцевих, коротше…
 
П.С. Мосійчук пише, що у Попаснянському районі «забули» в оточенні близько 250 бійців 128-ї бригади. Каже, що через халатність командування.
А знаєте, що дійсно страшно? От мені, як фізичній особі?.. Що якщо нас візьмуть в оточення, то вся величезна держава навіть не напружиться. Ніхто цього навіть не замітить. Окрім тонкого прошарку у ФБ.
© sampo [20.02.2015] | Просмотров: 4890

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/90

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить