пароль
помнить
uk [ru]

Вибачте, але я зітхнув з полегшенням


Вибачте, але я зітхнув з полегшенням
Якщо сайт ВВП не бреше, то домовленості досягнуто. І необхідні підписи накладено. Яка ж то у них все ж таки важка робота ..
 
Не можу оцінювати досягнутий компроміс, бо його ціну напевно знають лише ті, хто безпосередньо перебувають у справі.
 
Та й ціна зараз не може бути встановленою повною мірою, оскільки попереду лежить важкий і довгий шлях конструювання нової України. Що з усього цього вийде, звідси нам не видко - обриси в тумані.
 
За останній рік Україна піднялась на таку височинь, про яку тільки мріяла .. Ще в далекому 2013-му році система Януковича здавалася нездоланною .. В 2014-му році військова потуга РФ здавалася неприступною .. В 2013-му році Майдан скандував "Слава Україні!", а в 2015-му її герої тую славу здобули.
 
Тепер, якщо пункти домовленності будуть здійснюватись, запорукою владнання східної кризи буде структурна перебудова України - від авторитарної до демократичної.
 
Цікаво, що, як доповіла мінфінансів пані Яресько, процес заснування фінансової основи самоврядування зрушив з місця - місцеві бюджети формуються за новими правилами. Отже, ті місцеві спільноти, які вже здатні будувати місцевий добробут своїх громад, мають для цього певні можливості.
 
Мені подобається Західний світ - він вперше солідарно зреагував на спробу дикуна із ядерною зброєю з'їсти овечку, яка виявила гідність і намір приєднатися до сучасної цивілізації.
 
Мені подобається Україна. Схоже, що наша нація є вдалою .. Вона прямує у майбутнє обрежно, але уперто. І з посмішкою ..
 
In a boat
© Карт [12.02.2015] | Просмотров: 1617

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить