пароль
помнить
uk [ru]

Смерть Путіна врятує світ?


Смерть Путіна врятує світ?
Зараз все більше людей бажають смерті Путіна. І не через те, що вони такі жорстокі та кровожерливі. Люди надіються, що зі смертю цього кривавого карлика зупиниться війна, окупанти покинуть наші землі, а Росія почне світліти і облагороджуватись.
Не вірю! Не вірю, що зі смертю Путіна все скінчиться. Прийде до влади Шойгу, чи ще якась сволота. І може щось зм’якне, але надалі цей нарив буде існувати і пробувати розповзатись.
Згадайте початок 1945 3-й райх сповзав у прірву. Якась частина верхівки почала переговори про сепаратний мир. Але західна коаліція на це не пішла. Нам оповідають як, начебто Штірліц, начебто викрив, начебто зірвав. Ні!
Що заважало західній коаліції запропонувати мир в обмін на усунення Гітлера, на звільнення полонених та окупованих земель. А зі Сталіним там собі розбирайтесь.
Але західні політики чітко зрозуміли – це не вилікує хворобу німецького народу. Це зажене її вглиб і зробить хронічною. Цього допустити було не можна. Тільки сильне «хірургічне втручання». Це було зроблено і результат теперішня процвітаюча Німеччина.
Ну а що відбувалось в СРСР? Прибрали Сталіна (саме до цього терміну зараз схиляється більшість істориків) сотні тисяч обдурених рабів ридали за тираном. (Думаю таке ж було б після смерті Гітлера за умови сепаратного миру.) Його змінив тріумвірат.
Потім прийшов Хрущов, Брежнєв і т.д.
Що змінилось? Щось трохи послабили, потім закрутили. Потім знову почали піднімати на щит Сталіна. І от дійшли до Путіна.
І він почав грати на «струнах душі» підданого народу.  Виявилось що нічого не змінилось в менталітеті основних мас! Більше того, атавістична ненависть до «інтіліхента» та «інородця» зачата ще за часів імперії, знов піднялась. Скинувши мішуру соціалістичної рівності та псевдо інтернаціоналізму «рускій мєдвєдь» починає своє відродження. Він жадає нових жертв, свіжої крові.
Ну ось так великий шаман Путін взяв і всіх зачарував! І вбивши його можна скинути прокляття і очиститись. Вірите ви в таке? Я ні!
Без болісної зміни світогляду ця вакханалія трохи може стихнути, щоб спалахнути знову за сприятливих обставин.
Гірше те, що Европа якось надіється, що якщо не замиренням, то прибравши кривавого карлика ситуацію можна виправити.
Ну що ж – вони не на передовій.
Трохи песимістично. Але я вірю - Україна вистоїть!
© Віктор Козак [10.02.2015] | Просмотров: 4092
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить