пароль
помнить
uk [ru]

Садок вишневий колохатий


Садок вишневий колохатий
Війна
 
Тенденції проглядають такі:
 
1. Залишити ДНР-ЛНР в тих кордонах, які вона має зараз. Не дозволити поширити їхню присутність на інші території. Оголосити їх тимчасово окупованою територією України.
 
2. Створити чисельну і озброєну армію. Навчати її безперевними маневрами і сутичками на кордоні з Лугандоном.
 
3. Відновити ВПК.
 
4. Розширювати і поглиблювати військові стосунки з ЗС США.
 
Дефолт
 
1. Наступні роки дефолт буде постіним нашим варіантом. Іноваційні технології до нас почнуть надходити після заміни теперішньої аввторитарної системи на демократичну систему. Тобто - через 5 років.
 
2.  Уникати дефолту ми зможемо лише за підтримки країн цивілізаційного світу.
 

Зміна системи
 
1. Авторитарна система дісталась нам у спадок від СРСР. Ця система є залишком періода дикості, вона не здатна для саморозвитку (розвитку за залізною завісою) і не спроможна увійти в цивілізаційний світ, який має іншу конструкцію. Отже, теперешній нашій системі управління має настати кирдик.
 
2. При тому, що авторитарна система не має історичних перспектив, вона, поки існує, потребує централізації управління. Всі наші президенти підсвідомо намагалися зосередити всі опції в своїх руках. Першою ознакою саморуйнування поточної системи є розтягування управління по різних центрах. Децентралізація управління є ознакою і способом руйнації авторитарної системи. Короткий етап повного бардаку, коли він прийде, можна розглядати як передумову для розбудови демократичної системи.
 
3. Демократія виникає тоді, коли авторитаризм виявляє свою 100% неспроможність забезпечувати розвиток країни. Вже зараз є багато свідчень того, що від авторитарної системи не можна очікувати "проривів" і "реформ". Але ще немає 100% переконаності. Вона прийде тоді, коли дефіцит бюджету стане катострофічним.
 
4. Дефіцит бюджету, слід визнати, став таким вже рік тому, але нас врятували гроші Заходу. І вони ще довго будуть нас рятувати, аж поки прийде такий час, коли і вони не врятують наш бюджет (або Захід просто припинить вливати в нього свої гроші). Таким чином, західна фінансова допомога має більше виховальне значення, ніж креативне. Виховання полягає в тому, що у піпла за декілька років має сформуватися думка про неможливість вибратись на суходол в межах існуючої системи. Окрім того, за ті роки, що Захід буде тримати Україну на капельниці, відбудеться часткове оновлення населення - частка молоді збільшиться. Сподіваюсь, що ця частка буде достатньою для початку розбудови демократичних каркасів.
 
5. Серед іншого, ознакою переходу до демократії було б створення асоціацій озброєних загонів Майдану для того, щоб перебрати в свої руки управління деякими процесами. Скажімо, можна було б впорядкувати перетин кордону різного роду транспортами. До речі, Семен Семенченко намагається зробити щось таке.
 
6. Взагалі, громадянський актив, замість недолугої активності в ВР та навколо Грушевского-Банкової, взявся б створювати реальне суспільне управління на місцевому рівні. Коли-небудь так і станеться. Адже інакше вижити не вийде.
 
7. Логіка всього цього проста:
- корупція зникне тільки разом з авторитарною системою
- суди стануть пристойними тільки за умови встановлення демократії (тобто, влади народу на місцевому рівні)
- після становлення пристойної судової системи сюди підуть інноваційні проекти з грошима
- після утворення демократичного каркасу і наступного заходу інвестицій країна почне швидко перетворюватися на вишневий садок із соловейками в душі.
 
In a boat
© Карт [09.01.2015] | Просмотров: 9397

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить