пароль
помнить
uk [ru]

Рік тому то була інша країна


Рік тому то була інша країна
29-11-2013, студенти ..
 

 

Радіо транслювало бесіду з заступником командиру б-на "УНА" Борисом Гуменюком, письменником ..
 
Достойна людина, все правильно викладала .. А на пропозицію видати побажання слухачам до н.р. видала серед іншого і таке: "Бажаю громадянам такої влади, яка проведе для них реформи". От буквально так і сказав, шо тіпа влада made us feel ..
 

 
Поршень нашої долі стискає наші обставини і всі ми терпляче чекаємо відкриття клапану ..
 
А що буде далі?
 
Я навіть не уявляю. Адже навіть "свєтлиє уми" сподіваються здолати без катаклізмів всюдисучу нашу корюпшен, тобто нашу махвію, не руйнуючи при тому існуючої авторитарної системи управління. Не уявляючи навіть що має прийти на заміну совдепівському релікту .. Примарно сподіваючись на можливість влаштувати у нас грузію часів саакашвили під орудою американців і прочіх литовців.
 
Хіба можна не бачити, що будь-які реформаційні імпульси, якщо навіть вдасться їх згенерувати на Грушевського, розсються в першому ж колі мафіозних схем?
 
Маю такий невтішний прогноз: ті младореформатори, яких не всмоктала система, вийдуть з ВР (здадуть мандати) вже у наступному році.
 
Штати і ЄС, як тільки їхні посланці зроблять доповідь про безнадійність реанімаційних зусиль, припинять робити нам ін'єкції і будуть очікувати на дефолт. Після дефолту почнуть під'єднувати нас до західних систем штучного дихання і штучного харчування.
 
Аж поки у нас не зросте і визріє покоління українців, які вже не будуть сподіватися на державний рівень управління, а почнуть проектувати і будувати своє життя власними руками.
 
Впевннений, що українці здатні створити собі красиву Україну.
 
© Карт [26.12.2014] | Просмотров: 1587

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/27

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить