пароль
помнить
uk [ru]

Причина наших бід


Причина наших бід
Наскільки я памятаю, як нас вчили в універі. Наші заводи, зокрема металургійні працюють на застарілих технологіях і потребують модернізації. Відповідна модернізація, яка потребує вкладення значних коштів, призведе до покращення ефективності виробництва продукції металургійної галузі, але одночасно прийдеться звільнити сотні тисяч працівників які стануть непотрібними через автоматизацію виробництва.
 
Що звісно призведе до того що підопічні наших олігархів - працівники заводів почнуть робити всякі забастовки. Але для чого олігарху цей головний біль. Набагато легше через підконтрольні їм ЗМІ розкручувати якусь свою шістку яка буде відстоювати твої інтереси. Типу Яценюка.
 
І потім буде давати можливість олігарху не платити ПДВ, отримувати відшкодовування з бюджету, щоб підтримувати виробництво яке фактично неефективне. І відповідно виводити гроші які не оподатковуються на Кіпр чи у Швейцарію. Це ніби гроші зароблені від експорту металургії, а насправді відшкодовані з бюджету, а перед тим зібрані зі звичайних громадян, чи взяті у кредит за кордоном.
 
Тому у нас виходить такий заплутаний клубок усіх бід в якому три головних стовбури: кількадесят олігархів, нерентабельні заводи і раби-працівники. Ну і просто фанатики які переглядають канали олігархів і мріють стати такими самими олігархами. Найлегше усунути з цього клубка кількадесят олігархів, і завалити неефективну металургію що дозволить змінити систему.
© Андрій Мронюк [26.12.2014] | Просмотров: 907

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить