пароль
помнить
uk [ru]

Сенат та Палата представників США …


Сенат та Палата представників США …
Підклали свиню Расєї
 
Вважаю що навряд треба комусь доводити,  що завжди й у всьому варто покладатись на самих себе. Й перший крок у практичному втіленні цієї концепції в життя українською громадою зроблений.
 
І дужу показово й важливо, що це заслуга не влади, а саме української громади, яка всупереч всьому, за лічені місяці докорінно змінила обличчя, характер та дух наших збройних сил, наповнивши їх міццю та вмотивованістю добровольців й забезпечивши їх всім можливим з необхідного, самовідданими зусиллями найактивнішої частини нашої спільноти – волонтерів.
 
Але в скрутну хвилину завше приємно й з практичного та й з психологічного боку знати що ти не один і маєш друзів, побратимів.
 
В цьому сенсі були дуже послідовні прибалти, поляки, Канада, сяк так країни ЕС і от своє вельми вагоме й вельми вагоме слово сказали США.  
 
Вчора ввечері Сенат США одностайно ухвалив законопроект №2828, яким передбачає надання Україні суттєвої фінансової допомоги (мова може йти про 502 млн дол.), летального озброєння та визначає Україну особливим військовим партнером США поза блоком НАТО. Крім цього …
 
«накладає повну заборону на військове та військово-технічне співробітництво з Росією.
Дає дозвіл і навіть заохочення до повномасштабного співробітництва з Україною не лише у військовій, але і військово-технічній сфері (виробництво!).
Передбачає підтримку у сфері енергетики, боротьбі з російською пропагандою та допомозі тимчасовим переселенцям.
Передбачає накладення додаткових санкцій на Росію»

Для того щоб стати законом, свій варіант «Акту Підтримки свободи в Україні» мала прийняти Палата Представників, що вона й зробила буквально через декілька годин вчора пізно ввечері. Тепер його має підписати президент Обома.
 
Ну шо ж, подивимось чи є в нього … яйця.
 
Гуртом воно у всьому легше й веселіше …
 
P.S. Тепер головне шоб власні пацюки зрозуміли, що незважаючи на складність ситуації, як буде конча потреба, то вони таки отримають від українського суспільства «пропозицію», від якої не зможуть відмовитись …
 
ukr
© Блик [12.12.2014] | Просмотров: 2800

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить