для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Cльом 121.


Cльом 121.
Двадцять один. Очко. В тєму. Ватне, кажуть, уже грає потроху. Тут і кіборги, що нищать цвіт спецпідрозділів ГРУ та ФСБ. Тут і самі бойовики, що періодично замість автополиву та автопідживлення (на всіх камази не наїздяться), проводять автопрополку з сапок калібру 7,62, не менше. Тут і мамки руські, одірвавшись од коней та палаючих своїх бараків, чи не вперше тверезим оком глянули за дітьми - а вони он де, хахлам землю удобрюють. Собою. Та підняли бучу трохи, шо аж, кажуть, кадрові войська русичів вже міняють на "сірот-добровольців" із болєє дальніх хантимансіпалєстін. От і Газпром здувся по прибутках рекордно, бо там вже не бурят. Которий глагол. А бурят, коториє существітєльні, везуть у танках на донбас. Спасать братів-слов'ян. Которі од беспробудної пиятики зі страху вже й похожі на тих бурят.  Так шо наші зайчики починають міняти заношені доніззя ватні шубки на білі і готуватися до зімньой кампанії. Половина кампанії вже без зубів і з хворою печінкою, бо безпробудно геройськи бухає і б'ється. А після зими буде без почок і того, за шо дєвки люблять. Тьху-тьху-тьху, аби не з нашими - дай, Боже, шоб у волонтерів не боліли руки і КрАЗи тягать карімати, буржуйки та всьо такоє нашим пацанам. Но про то отдєльний спіч. А зараз про нову тактіку войни. Оту, шо точечну, малими групами, в неглубокий тил. Шоб не затухало. Шоб жевріло до весни, а там... Нам тоже цікаво, шо там. Чи падішах здохне -  з Божою чи іншою поміччю. Чи ішаки повиздихають, бо їсти вже нічого. Але перейдемо до отвєтних дєйствій на нову ватну тактіку. Пока шо всім Сльомом. Малой тактічеськой групой у складі поета з пером напєрєвєс і кавалєрійського підрозділу - пегаса навалюємся (обізатільно точечно, але можна і з зап'ятой) на висунувшеєся або отставше ватне створіння і точечно б'ємо під дих. В рифму. Допускаєцця создающий настроєніє акомпанімєнт і наглядна агітація. Креативи формуються в книгу ватної пам'яті. Бажано, вєчной.
Цель малого тактічеського удару - прояснєніє в голові Йосипа Давидовича до часткового адеквату або ощущеніє смєртності і квазіпіддубності уберменша Порєчєнкова. Список довгий.
 
Єслі готови -
Пера до бою! Ковпачки геть!  Попєгасно!  Риссю розмашистой, но не розкидистой! Вперед, марш, марш! Рубай контру вату!
 
Мені ось цього:
"Актер Иван Охлобыстин заявил, что Россия должна как можно быстрее ввести войска в Украину. Об этом он заявил во время своего выступления в белорусском Могилеве, сообщает "Радіо Свобода".
"Я не вижу никакого цивилизованного выхода. Это же ужас, что происходит. Славяне рубят славян. Это тот гордиев узел, который нужно разрубить. Взяв на себя ответственность. Всем же понятно, что Америка от нас не отстанет. Война будет. Никуда ты не денешься, ведь мы ей невыгодны. Неожиданно вдруг выздоровели. А это им не нравится", – считает актер, неоднократно выступавший с милитаристскими и уничижительными комментариями в адрес Украины.
Охлобыстин уверен, что чем быстрее Россия введет в Украину войска, "тем меньше погибнет украинцев".

 
Допомагає гурт "Візьми-візьми". Чи "На-на" на мові ворога:
 
Ху@ло с наколотой мордочкой
На Украину прыгает,
А с ней терапевт  на жердочке,
Свистит  соловьем-расстригою.
Когда Украина выдюжит,
Жуков отряхнет букашечек -
Размажет она по стеночкам
Соловушек этих няшечек.
 
Соловей-разбойник, соловей-разбойник,
А ну-ка свисни себе в хрен.
Соловей-разбойник, соловей-разбойник,
Чего поднялся ты  с колен.
Соловей-разбойник, соловей-разбойник,
А ну-ка свисни себе в х@й.
Соловей-разбойник, соловей-разбойник,
Ты с Украиной не балуй.
 

Девіз конкурсу: "Зранку на Дурдомі, ввечері в кожному домі".
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше ста двадцяти п'яти тисяч строф (все одно ніхто не читає ці правла).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс ВІД СВОГО ІМЕНІ будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.
© олекса.БЦ [26.11.2014] | Просмотров: 2186
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/9

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook