пароль
помнить
uk [ru]

101-а ітерація


101-а ітерація
Балкон на останньому поверсі .. Так що пересічні гомонять глибоко знизу, а зверху лише птахи!
 
beachСруть на голову ..
 
Вчора ж Савік лаштував виставу .. На підмостках були нові актори з залишками старих і сюжет загинався в інший бік відносно того боку, куди він прямував 23 роки.
 
Народ віддає перевагу новим .. Він, народ, як очерет, коливається разом із тенденцією .. Шо б не казав Парасюк, буде 97%, шо б не казала Тимошенко, буде 47. Тому що повіяла тенденція зміни формату країни, формату управління ..
 
Вона, ця нова тенденція, поки що в пошуку русла .. От затікла у парлямент. Мабуть вважає, що зміни підуть звідси .. Мені ж то, з останнього поверху дд добре видно, що не туди занесло наших нових .. Але це вже нічого не змінить - тенденція проб'є собі вихід з печерського пагорбу і потече в ті низенькі місцини, де мешкають посполиті.
 
От, до речі, про Юлію Володимирівну. Очевидно, що вона завершує той її політичний шлях, на якому поклала всі свої надії, сили і здобутки. Цейшлях завів її у глухий кут. Чи встигне вона розпочати новий шлях, комплиментарний до нової тенденції?
 
Ми пам'ятаємо, як проти ЮВТ винайшли (Віктор Балога) ефективну піар-зброю: "Всі вони там однакові!". "Ні! Я не однакова!" - гаряче заперечувала Юля .. І ми, юльки, рубали аргументами голови дракона "Не однакові, не однакові, не однакові." А голови знову і знову вилуплювалися. "Та шо ж такоє?!" - дивувалися ми, розглядаючи резельтати голосуваня, які не давали впевненості в остаточній перемозі нашої неоднакової Юлі.
 
А остаточною перемогою мала бути посада Президента. Всі розуміли, що система розбудована так, що все управління  починається з волі Президента. Всю свою політичну енергію Юля спрямувала на здобуття посади Президента.
 
Навіщо вона (ця посада) була їй потрібна?
 
От взяти хоча б Кучму .. Він точно знав, що на цій посаді немає іншої функції, ніж бути папою всіх наявних мафій і отримувати з цього свій зиск. А на доданок отримати ще й бонуса - фактичну недоторканість до кінця життя. Кучма був найбільш вдалим Президентом України.
 
Ну, Кучма ж був дніпровський .. З тієї частини України, яка навіть перебуваючи у московській азійській системі не забувала про свої європейські засади .. А от Янукович був справжній дикун. Бо походив з країни дикунів. Йому б бути Президентом ДНР .. Ну, от він і посприяв найбільше активізації українських європейських засад життя.
 
От і Юля намагалася очолити цю систему. То ж не дивно, що отримала від частини сітезенів ставлення до себе "така як всі" (навіть вислів "між Тимошенко і Януковичем немає різниці" мав певну підтримку у посполитих). Чого ж тебе, Юля, туди попхала доля?
 
(змушений позначити цей текст як ч.1 і перерватись).
 

Spider
© Карт [08.11.2014] | Просмотров: 1681

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/52

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить