для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ідіотська бухгалтерія чи бухгалтерія для ідіотів?


Ідіотська бухгалтерія чи бухгалтерія для ідіотів?
Читали-дивились-слухали про те, що держава Україна буде подавати позови до  Кацапської недоімперії  в міжнародні суди за втрати та збитки  завдані від анексії Криму?
І я читав. А от інформації про самі позови не чув. Та й інші про них не можуть знати. Тому що їх просто не було.
 
Анексія в звичайному, побутовому розумінні це крадіжка. Тільки в гігантських розмірах. Кацапія вкрала в України Крим з усім його начинням.  Ну, хоча можна сказати й по іншому – Кацапія розбійним способом присвоїла український Крим, український Шельф Чорного та Азовського морів та все майно, яке там було на момент вчинення розбою.
 
Що вкрадено, зрозуміти не важко. Важче з грошовою оцінкою вкраденого кацапами. Від можновладців можна почути цифри в межах «от і до», які відрізняються на порядки.  Це мене, відверто кажучи, дивує. Як бувший керівник середнього підприємства, я знаю  про існування такої штуки, як бухгалтерія. Інші, мабуть, теж знають. Але мені, як бувшому бізнесюку-керівнику, відомі до того ж деякі деталі про бухгалтерський облік, про які пересічному посполитому просто нецікаво. Наприклад, я знаю, що всі організації та підприємства країни всіх форм власності раз в рік у встановлені законом терміни повинні проводити інвентаризацію основних та оборотних фондів.  На обліку, який повинен документуватись відповідно до встановлених державою форм, повинні бути дані про все майно та кошти, які є у власності  резидентів і не резидентів відомств, організацій, підприємств, приватних осіб  на території України. Займаючись бухгалтерією підприємства разом з головним бухгалтером, я в будь-який момент міг включити комп і подивитись поточний баланс фірми. Я не можу собі уявити настільки погано організований облік, щоб для отримання даних  по втраченому  в Криму  необхідні  роки. При наявності  сучасних засобів обліку вважаю, що  для підбивки сум втрат потрібний максимум місяць.
 
Та навіть без цього зрозуміло, що втрати обчислюються сотнями мільярдів ЄВРО чи доларів США. Ніяк не менше. Тільки в відділенні НБУ в Сімферополі, наприклад, кацапами вкрадено 6.000.000.000,0 гривень готівкою. Тільки в відділеннях Ощадбанку в Криму вкрадено 300 кг. золота в банківських злитках та монетах. Це тільки ті цифри, які я точно пам’ятаю. Скільки вкрадено в кримських приватних банках, які є власністю українських резидентів мені невідомо, але, мабуть, це теж мільярди гривень.  І це навіть без нерухомого і рухомого майна тих банків, яке теж було вкрадено кацапами.
 
Є (була?) ще така корпорація, яка називається «Чорноморнафтогаз» — державне акціонерне товариство; найбільша українська компанія з розвідки і видобутку нафти та газу на українському шельфі Чорного і Азовського морів, 100% акцій якої належить державній компанії НАК "Нафтогаз України". Ця корпорація  минулого року вже видобувала 2 млрд. м. куб газу з десятка розвіданих родовищ. А кожне працююче родовище це державні витрати  по 100 млн. дол. тільки на геологічну розвідку. А «вишки Юрія Бойко» пам’ятаєте скільки вони коштували  Україні?  Все це вкрадено кацапами.
 
І от, вчора ввечері я читаю, що Україна заплатила путлєрівському Газпрому 1,45 млрд. якогось «боргу». Вибачте, про який борг може йти мова, коли тільки вкрадений кацапами  «Чорноморнафтога́з»  коштує десятки мільярдів доларів США, навіть не враховуючи вкрадений кацапами газоносний шельф.
 
Ще раз вибачте, але я такої  ідіотської політики уряду під керуванням Яйценюка не можу зрозуміти.  Україну (населення України) обікрав на гігантські  суми нахабний кацап Путлєр, а ми ще й винні йому! Всяка маячня про те, що «Нафтогаз» є окремим господарюючим суб’єктом і його борги не є державними це розводки для дурних припецьків та інших хворих на люмпенізм головного мозку. «Нафтогаз» є  на 100% державною корпорацією і тому все нафтогазівське є державним.  Те, що гроші (і збитки) власника лежать в різних кишенях не є свідченням того, що вони належать різним особам. Думати інакше – шизофренія.
 
А між тим в Україні діють не тільки приватні кацапські корпорації, а і державні  кацапські банки. Такі як, наприклад, Сбєрбанк Расєї , кацапський Внєшекономбанк , на який розповсюджуються санкції ЄС, США та Канади. Чому Україна, як держава, не конфіскує кацапську державну власність на своїй території хоча б для часткової компенсації втрат від анексії Криму?  Може тому, що тоді буде кофіскована власність Карамелькіна в Кацапії та анексованому Криму?
 
Сьогодні ж з ранку мене «добив» наш довгов’язий прем’єр, чорти б його забрали, цього гуманіста-альтруїста за чужий рахунок:
Український уряд не буди припиняти постачання газу та електроенергії в окуповані райони Донбасу
Про це на засіданні уряду заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент Еспресо.TV.
За словами прем’єра, є позиція перекрити газ та електрику, оскільки за неї не платиться, але уряд не піде на це.
«Там живуть наші люди. З терористами розберемося окремо. Уряд не дасть цим людям замерзнути тому що це призведе до гуманітарної катастрофи», - заявив Яценюк.
«Але на носі зима, тому, якщо зараз іти жорстко, то це буде жорстко по відношенню до простих людей. Ми будемо постачати туди газ і електроенергію. Як тільки ми відновимо контроль над територією, то та сума коштів, яка накопичена в уряді для виплат соціальних пільг і субсидій буде зменшена на вартість електроенергії і газу, яку зараз поставляємо на територію Луганської і Донецької областей, які тимчасово контролюють російські терористи. Думаю, що це справедливо», - додав Яценюк.
На мою думку з такою «справедливістю» пішов би Арсенька на хуй!
© Sb Upa [05.11.2014] | Просмотров: 2875

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/50

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook