пароль
помнить
uk [ru]

Втрачений шанс


Втрачений шанс
В кінці лютого а точніше 23 у Правого сектору був реальний шанс взяти владу у Києві. Вона тоді фактично валялася під ногами, а в ПС було в Києві до 3 тисяч бійців які 21 відтіснили мусорів з Майдану.
 
Вони цим не скористалися і пішли захищати Межигіря від мародерів. В той же час адміністрацію захопили якісь братки Яреми тобто мусора, які зараз по всяких "Київ 1". У Правого сектору дивна ідеологія, він влади не прагне, натомість Ярема прагнув і її взяв. Таким чином влада опинилась у олігархів і вони почали нищити сам ПС.
 
А потім почався наступ Путіна і шанс був остаточно втрачений. Імхо якби організацією керував Білецький який вийшов тільки після Майдану або Корчинський, вони би добилися більшого успіху. Організація замість гри на полі де у неї всі козирі вибрала шлях боротьби у олігархічній системі по правилах олігархів, де їм уготована доля хіба що придворних гайдуків чи надвірних козаків.
 
Вони час від часу кидають погрози все більш укріпленій владі олігархів, "останні китайські попередження". Я звісно проголосую за ПС по мажоритарці(по списку за іншу) та сумніваюсь що кандидат проб'ється.
© Андрій Мронюк [25.10.2014] | Просмотров: 1213

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.4/30

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить