пароль
помнить
uk [ru]

Про садо поміч


Про садо поміч
Був сьогодні на зустрічі з аж № 50-тим у списку партії Садопоміч.
На питання чому він 50-тий у списках своєї партії на виборах, кандидат казав, що 50-тий у тому партійному списку тільки через те, що всі хто перед ним то кращі за нього.
Я намагався бути не упередженим та об'єктивним.
Але все ж якось трішки не того, не комфортно ... гірший вихваляє кращих. І вихваляє лише тільки один він їх по всіх телеканалах. Може так і треба, але чуйка моя каже що все ж не так має бути у нормальних людей.
От тільки уявіть собі, що № 50-тий у списку фронту змій Яценюка, чи бл.ім.ППу іздить по всій Україні та агітує, по всіх телеканалах та на бігбордах і шпальтах вихваляє тільки перших з своєї п'ятірки ? Уявили ?
А до речі, Ви хоч знаєте, хто ті 50-ті в списках будь якої партії ?
На моє питання - "хто конкретно винен у здачі Криму та частини донбасу ? " кандидат сказав що тут ще треба довго і довго розбиратись, створювати комісії та слідчі групи .
На моє питання - "чому у такої, з його слів, хорошої його партії немає фракції однодумців у міській раді Львова ?, в обласній раді Львівщини немає фракції від "садопомочі" ? кандидат в депутати відповів, що тут винна у всьому ВО Свобода, яка заважала йому плідно співпрацювати з януковичами на благо.
Прикро був вражений скоріш за все наперед "заготовленою фразою" у разі запитання про співпрацю самого Садового та депутатів міської ради ВО Свобода у Львові.
А що до тої фрази Садового на адресу ВО Свобода - "по понятіях хай на зоні домовляються", то мені стало остаточно зрозуміло, з ким пан Садовий товаришував всі роки правління януковича та прикро мені за такого політика, якщо Садовий таким є.
© Олександр Башта [22.10.2014] | Просмотров: 1830
Метки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.9/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить