пароль
помнить
uk [ru]

Коло замкнулось ! Допомагай собі сам !


Коло замкнулось ! Допомагай собі сам !
В 2009-2013 роках мер Львова пан Садовий агітував та підтримував януковича та партію регіонів. Це факт, підтверджений факт. undefined
А тепер цей же мер Львова пан Садовий, але вже демократ тепер, "веде" до врУ свою "партію" самопоміч, якої як "партії" ніколи не існувало.
А справді, хто колись бачив ту партію садового "самопоміч" ? І я щось такої партії не пригадую, як не пригадується і її "голосні" політичні діяння...
Так, у Львові колись було таке маловідоме ГО при А.Садовому для стареньких людей та допомоги їм... і все. І тут так одразу, на тобі - партія !!!
А кого з апологетів Садового не запитаєш - "а хто власне заступник Садового по партійній лінії ?", мовчок, ніхто не знає. Але всі стверджують, що "ЄСТЬ ТАКАЯ ПАРТІЯ"
А.Садовий у виборчому списку «об’єднання самопоміч» займає п’ятдесяте місце. Це зрозуміло, що маніпуляція, адже він в парламент не пройде. А не пройде він сам, то і відповідальності з нього, як такого "білого та пухнастого " всіма обожнюваного агітатора "за" "самопоміч" ніякої, жодної відповідальності за це !
Ай да Садовий, ай да самопомічний син !
Тому люди, які хочуть голосувати за А.Садового, повинні розуміти, що самого мера Львова у врУ не буде. У парламенті від нього буде представлена лише групка невідомих та незрозумілих осіб з невідомим минулим та без жодних прикладів політичної роботи та ідеології, але які ніби то будуть відстоювати загальноукраїнські інтереси, зокрема й інтереси самого А.Садового, який і створив свою «самопоміч».
Коло замкнулось. Все !
А ТОМУ !
© Олександр Башта [19.10.2014] | Просмотров: 1483
Метки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.6/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить