пароль
помнить
uk [ru]

Політичні партії???!... Ми це проходили!


Політичні партії???!... Ми це проходили!
Давайте розглянемо дещо іншу модель виборів до парламенту:
 
Згідно адміністративно-територіального устрою в Україні є: 1 автономна республіка - Автономна республіка Крим, 24 області, 490 районів, 460 міст, 118 районів у містах, 884 селища міського типу, 10278 сільських рад та 28457 сіл. З 15 квітня 2014 року внаслідок російської окупації, Автономна республіка Крим та Севастополь мають статус тимчасово окупованої території України.
 

 
Кожному з нас, значно легше вибирати парламентарів, виходячи з минулих їхніх досягнень, та важливо щоб ці досягнення зачіпали певною мірою кожного з виборців.
 
Отже:
 
громадяни Київської області повинні вибрати людину, яка представлятиме інтереси громади області у парламенті, Київського губернатора,
громадяни інших областей також вибирають губернаторів своїх областей, та завжди мають право оцінити результат тих чи інших його дій.
 
Отже разом 25 представників обласних рад у парламенті!
 

Щодо обласних рад.
 
Давайте розглянемо на прикладі карти Львівської області:
 

 
У Львівській області 20 районів та м. Львів. Отже, разом з мером міста Львова у Львівській раді нараховуємо 21-го представника районних громад області.
 
Не важко здогадатися що відбуватиметься у радах на місцях... усе по цій ж схемі.
 

Отже, ми маємо повну політичну схему, у якій завжди можна відшукати відповідального за той чи інший район, область і т. п. Саме за цієї схеми громада може впливати на політиків, оскільки кожен політик представлятиме СВІЙ регіон, та відповідатиме за нього і за громадян, які в ньому проживають.
 
Варто зазначити, що представників громад на будь-яких ланках самоврядування вибирають громадяни на термін 5 років. Та за певних умов, якщо цього потребуватиме громада представнику цієї громади може бути висловлена недовіра, шляхом голосування ради.
 
Наприклад:
 
Губернатор Харкова, не справляється із своїми обов`язками. Рішенням засідання обласної ради Харківської області висловлюється недовіра до губернатора, та оголошуються перевибори. Рекомендацію до подібних дій може надавати як діючий президент країни так і за ініціативи місцевих громад.
 
Те саме на різних ланках політичного устрою.
 
Президента можна переобрати після рішення засідання парламенту губернаторів.
Мера міста, після засідання міської ради, і так далі.
 
ВАЖЛИВО! Громадяни НЕ обирають владу та кому владарювати, а лише представників громади від вулиці/кварталу до президента. Уся влада залишається завжди на сходинку нижче від представника громади і в кінцевому результаті зосереджена у руках народу!
 
Оригінал статті за адресою: http://novyporiadok.blogspot.com/2014/10/blog-post.html
© Andriy Kozak [17.10.2014] | Просмотров: 4213

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/10

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить